dokhtartanhaiha مدیر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 737 عنوان دوقلو داری یعنی از بین رفتن روتین زندگی | مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 49 پست یکی از قل ها دیشب ۴ صبح بیدار شد تا ۶ نخوابید اون یکی قل ساعت ۶ و نیم صبح بیدار شد تازه بچه مدرسه ای هم دارم که ۷ و نیم باید بزارم مدرسه مجبور شدم اون قل و که بیدار بود و بغل کنم توی این سرما با خودم ببرمواقعا کم آوردم از بیخوابی 1403/08/01 | 14:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 41445 صدالبتهخدا رو شکر میکنم ولی توان منم خیلی کم شده حق داری عزیزم منم دخترم ۷ سالشه با اینکه یکیه ولی پدرم دراومده درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید ضربه خوردم 💔
عارفه5 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 6749 مجبورم میفهمم واقعا سخته اما کالسکه دوتایی اگه میتونی بخر حتی اگه خوابه دوتاشونو باهم ببر خدایینکرده اتش سوزی بشه یا هرچی نمیشه جلوشو گرفت فقط 26 هفته به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
dokhtartanhaiha مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 737 میگذره ان شاء الله غصه نخور...مستمری شونو ماهانه میگیری ؟کمک خرجت میشه اگر بگیری البته خودم سالها ب ... نه عزیزم مستمری چی بخدا همه چی شون روی دوش خودمونه،یه قطره آد که قبلا خانه بهداشت میداد هم دیگه نمیدن
dokhtartanhaiha مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 737 میفهمم واقعا سخته اما کالسکه دوتایی اگه میتونی بخر حتی اگه خوابه دوتاشونو باهم ببر خدایینکرده اتش سو ... دارم کالسکه دوقلویی،ولی تا بخوام کالسکه رو باز کنم بچه ها رو بزارم داخلش کلی زمان میبره کالسکه دوقلویی سنگینه ،سخته جابجایی اش بعد فکر کن صبح بچه ها خوابن نمیشه که خواب آلو آماده کنم ببرمشون
dokhtartanhaiha مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 737 حق داری عزیزم منم دخترم ۷ سالشه با اینکه یکیه ولی پدرم دراومده خدا نگهشون داره واقعا پوست من کنده شده
fatibano عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 3240 نه عزیزم مستمری چی بخدا همه چی شون روی دوش خودمونه،یه قطره آد که قبلا خانه بهداشت میداد هم دیگه نمید ... دهک چند هستید؟دهک زیر7 باشی تعلق میگیره از بهتزیستی برای دوقلوها تا 6سالگی مستمری میدن ماهانهب ما 2ونیم میدن به شما فکرکنم بیشترم بدن نسبت به سن کودک فرق میکنه مبلغ هاشون ... برو بهزیستی شهرتون.کدوم شهری؟اگر همشهری بودیم راهنماییت کنم کجا بری مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
dokhtartanhaiha مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 737 دهک چند هستید؟دهک زیر7 باشی تعلق میگیره از بهتزیستی برای دوقلوها تا 6سالگی مستمری میدن ماهانهب ما 2و ... قربون محبتت،ما تهران هستیم،نمیدونم دهک چند هستیم اصلا اگه کمک هزینه بدن که خیلی خوبه
dokhtartanhaiha مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 737 اونا هم روح و جسمشون نابود بود باز تازه بچه ها دوره اونها انقدر هوشیار و کم خواب نبودن
fatibano عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 3240 قربون محبتت،ما تهران هستیم،نمیدونم دهک چند هستیم اصلا اگه کمک هزینه بدن که خیلی خوبه اگر دوست داشتی درخواست دوستی بده راهنماییت کنم کجا بری و ...دعام کن اگر مستمری دوقلوهاتو گرفتی ... مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
dokhtartanhaiha مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 737 اگر دوست داشتی درخواست دوستی بده راهنماییت کنم کجا بری و ...دعام کن اگر مستمری دوقلوهاتو گرفتی ... باشه عزیزم ممنونم لطف میکنی چشم حتما
snowflakess عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 333 صدالبتهخدا رو شکر میکنم ولی توان منم خیلی کم شده انشالله خدا بهت توان بده این روزا میگذره خاطرات خوبیو کنار هم رقم میزنین تازه وارد نیستم چهار بار تعلیق شدم معنی اسم پروفایلم دانه برفیه این👈 🌷ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️
پیچوووک عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 14 سلام سلامهمه این سوالا رو تو گروه ما از مامانای دیگه بپرس. دور هم جمع شدیم که تجربههامون رو بگیم.آدرس تلگراممون:https://t.me/baamamana