2777
2789
عنوان

چرا اینقد اتیسم زیاد شده

1279 بازدید | 76 پست

دنیای امروزی پر از آلودگی غذا ،هوا،آب

پر از امواج الکترومغناطیسی 

کاش همیشه جامعه بشری تو زندگی روستایی و بدون تکنولوژی میموند.

دلیل دیگه ای برای این نرخ رشد نمیبینم.

از نظر من آمار خیلییییییی بیشتر چیزیه ک اعلام میکنند فقط دروغ میگن که فرزندآوری انجام بشه.

من تو پارک خیابون همه جا میتونم بچه های متفاوت رو تشخیص بدم و متاسفانه خیلییییییی زیاده.ترسناکه

اتیسم قبلا هم بوده
الان والدین آگاه شدند راه های تشخیصش باز هست
وگرنه 30 سال پیش کسی اوتیسم داشت بهش میگفتن شیرین مغز مریض احوال و تو خونه می چپوندنش

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم چون پسر خودم بیش فعاله،خیلی سریع متوجه میشم کدوم بچه بیش فعال هست و والدینش خبر ندارند و تصور میکنن شیطنت پسرانه هست

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
همشون ک شیرین عقل نمیشن.

میدونم اصلا اتیسم شیرین عقل نیست
ولی وقتی آگاهی کم بوده، اینجوری میگفتن بهشون

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

دنیااااارو که نمیدونم ولی رنج الودگی هوا ایران توشهرهای بزرگ به قدری زیاده که اسکن ریه افراد سالم شبیه سیگاری هاست نویز رو هم ول میکنیم سوزوندن مازوت هم به کنار میزان استفاده از کود شیمیایی از رده خارج به اندازه ای که محصولات صادراتی برگشت میخوره استرس جنگ و تورم هم جهش سلول های زایا رو بشدت افزایش میده و پرونده های کلینیک های ناباروری شاهدشه  این حرفا هیچکدوم سیاسی یا سیاه نمایی نیست چون میتونیم از خونه بیایم بیرون و ببینیمشون 

خوب طبیعتا  روان سالم فرزند سالم زندگی سالم مختصات دیگه لازم داره و دودوتا هم چهارتا 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
2810