2777
2789

سلام دوستان 

من یه سالو نیم میشه که پریودیام بهم ریخته و با دوفاستون اینا پریودمیشم 

پنج ماهه اقدامم ماه پیش رفتم سونو دکتر گفت فولیکول های ریز مشاهده میشود در هر دو تخمدان گفتن که تنبلی تخمدان خفیف داری 

هنوزم دکتر نرفتم برای بارداری کسی شبیه من هست که باردار شده باشه ؟؟

اگر هست میشه بگید چقدراقدام بودید و چقدر طول کشید ؟؟؟

این ماهم اقدام بودم روز ۱۴ پری و ۲۰ درد تخمدان چپ داشتم که گاهی ول میکرد و از ۲۰ به بعد بعضی روزا دوباره درد میکرد فردا موعودمه گرچه بدون دارو پری نمیاد ولی این دردا میتونه نشونه بارداری باشه ؟هراز گاهی سرگیجه هم دارم

من از اولین پریودام که نامنظم بود و‌رفتم دکتر فهمیدم تنبلی تخمدان دارم دفعه اخر سونو‌دادم دکتر پی‌سی او شدید داری و تو هردوتا تخمدانام کیست بود ولی بدون‌دارو‌ یه روز متوجه شدم دوماهمه 😁 

من همیشه با ورزش مداوم و تغذیه سالم‌پریودمو کنترل میکردم اون روزام که باردار شدم کمترین استرس رو‌داشتم شاید اینا تاثیر‌داشته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خفیف که هیچ

من دیدم طرف تنبلی تخمدان ک کیست و اینا درحدی داشت که قبلا مجرد بود هم بستری شد و دکتر هم گفته بود به سختی بچه دار میشه

و حتی چسبندگی هم داشت

ولی شکر خدا بدون اقدام خاصی برای بارداری الان بارداره

و البته رفته بود دکتر که ببینه واسه بچه دار شدن چکار کنه چون یه سال از ازدواجش گذشته که فهمید بارداره