2777
2789
عنوان

رسم و رسومات ازدواج قیداری‌ها (خدابنده)

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 36 پست
خواستن زرنگ بازی در بیارن زیر بار نرو ب هیچ وجه

حالا جالبه مادر شوهره برگشته میگه ما رسم داریم انگشتر نشونو کوچیک میگیریم😐😐😐😐

حالا من هیچی نگفته بودماا خودش یهو اینو گف😐 چه رسما درمیاره از خودش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب شما چطوره رسمتون؟اهل کجایین؟؟

هم من هم خانواده همسرم تهرانی هستیم. رسم مهریه اونا دارن. ما نداریم. یعنی من ندارم. جهاز و سیسمونی به طور کامل با خانواده دختره به جز یه فرش، و سیستم صوتی تصویری. طلا هم در حد توان دو خانواده در مناسب های مختلف کادو میدن. چیز خاصی رو قید نمی کنن. شیر بها هم نداریم.

هم من هم خانواده همسرم تهرانی هستیم. رسم مهریه اونا دارن. ما نداریم. یعنی من ندارم. جهاز و سیسمونی ب ...

با کل جهاز و سیسمونی با دختر باشه مخالفم وظیفه مرد اینه که شرایط زندگی رو فراهم کنه 

مهربه هم اگر کلا حقوق اجتماعی زن رو بدن بهش مهریه لازم نیست در غیر این صورت انگار که کنیزی رو دارن تقدیم پسر میکنن با کلی جهاز که به بردگی بگیرنش

اینی که شما میگی واسه ایران با این قوانین زن ستیزش نیست واقعا

با کل جهاز و سیسمونی با دختر باشه مخالفم وظیفه مرد اینه که شرایط زندگی رو فراهم کنه مهربه هم اگر کلا ...

شاید من شخصا اعتقاداتم کمی متفاوت باشه ولی واقعا تو خانواده ما و همسرم اصلا ندیدم پسر جهاز بیاره. اون عروسی و خونه رو تامین می کنه دختر هم جهاز و سیسمونی. اونایی هم که مهریه دارن از دخترای خانواده همه 350 تا سکه است. همه مثل همن. به جز من که مهریه رو قبول نکردم.

والا گفتم مهریه کم میخوای پس تمام حقوق‌مو میخوام مث حق طلاق و اینابرق از سرشون پرید ک وای از این حرف ...

ولش کن مجرد بمونی بهتر از اینه که خودت رو گرفتار کنی

ظاهراً اختلاف فرهنگی هم بین خانواده هاتون زیاده که این هم در آینده دردسرساز میشه