2777
2789

درود و عرض ادب خدمت همگیتون، اومدم یه چیز خدمتون بگم، به احتمال افرادی داخل این سایت هستن که مادر هستن یا قراره مادر بشن، میخوام خدمتون بگم که: لطفا مواظب بچه هاتون باشین، اگه شرایطشو ندارین و مشکلی با شوهرتون دارین خواهش میکنم بچه نیارید که بچتون این وسط اذیت نشه، به علایق بچه هاتون احترام بزارید و قضاوتشون نکنین، به شخصه تجربه دارم، بنده گیتار کار میکنم و اهنگ مینویسم و بارها سرش سرزنش شدم که تو 16سالته بس کن و دنبال ادامه ی تحصیلت باش، لطفا بزارین فرزندانتون از وقتشون درست استفاده کنن که تا وقتی که همسن شما شدن حسرت به دل نمونن

اینا رو خانواده ت بگو 

اینجا فایده نداره

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا رو خانواده ت بگو اینجا فایده نداره

بنده فرزند طلاقم و دیگه اینکه بهشون بگم فایده ای نداره، دلیلی که اینجا درجش کردم اینه که، کسایی که قراره بچه دار بشن مواظب رفتارشون باشن و بیشتر به فکر بچه هاشون باشن

من دختر 15 ساله دارم

مامانم بهم سفارش میکنه که به دخترت بگو زیاد دنبال دوستاش نباشه. الان وقت دوست و رفیق بازی نیست. وقتش گرفته میشه نمیتونه درس بخونه

مامااااان. یعنی دختر نوجوون رو حبس کنم بگم هیچ کاری نکن فقط درس بخون؟ پس فردا که افسرده شد این درسها به چه دردش میخوره

عزیزم من یک مادرم و پسر نوجوون دارم، عاشقشم اما وظیفمه راهنماییش کنم، نوجوونها با مسائل خیلی احساسی برخورد میکنن و تجربه کافی ندارن دلم نمیخواد پشیمونیش رو ببینم

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
عزیزم من یک مادرم و پسر نوجوون دارم، عاشقشم اما وظیفمه راهنماییش کنم، نوجوونها با مسائل خیلی احساسی ...

درسته، ولی بعضی در بعضی موارد درستش اینه که بزارین اونا هم نظرشونو بگن و هر دو طرف نظرشونو به هم بگن، متاسفانه امروزه داخل جامعه ای هستیم که فقط یک طرف نظرشو میگه، و خیلی ها حتی نمیتونن با خانوادشون راحت باشن، همچنین ارزومند هستم که پسرتون تو تمام مراحل زندگیشون موفق باشن

با اجازه یک چیزی هم من به ادامه حرفهاتون اضافه کنم 🙏 استعداد و تیپ شخصیت بچه ها حتی در یک خانواده و با یک تربیت متفاوت لطفا دست از مقایسه و اجبار بردارید 🖐️ 

خودم دو تا پسر دارم با دو تا دنیای متفاوت که با هر کدوم مدل خودش رفتار میکنم 

بعضی پدر و مادرها بچه رو به اجبار وادار به آموزشی که علاقه نداره میکنن چون تو گذشته خودشون بشکل کمبود در آمده ( مثلا ورزش خاصی علاقه داشته و اجازه ندادن حالا که سن و سال گذشته و نمیتونه به فرزندش اجبار می‌کنه !)

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
درسته، ولی بعضی در بعضی موارد درستش اینه که بزارین اونا هم نظرشونو بگن و هر دو طرف نظرشونو به هم بگن ...

ممنون عزیزم، اتفاقا من از نظرات نوجوونها خیلی استقبال میکنم، به شخصه در اکثر موارد با پسرم مشورت میکنم. 

به نظرم شما هم میتونی در کنار گیتار، تحصیل هم بکنی مطمئنا تحصیلات بهت کمک میکنه در کارت موفق تر باشی میتونی در رشته متناسب با کارت ادامه تحصیل بدی

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!

دختر عاقلی هستی عزیزم. درست میگی. اغلب والدین به این رشد و بلوغ نرسیدن و به صرف بزرگتر و با تجربه‌تر بودن خودشون رو بهتر و داناتر هم میدونن. متاسفانه مشکلی هست که از قدیم و تو همه جای دنیا وجود داشته و داره.

امیدوارم تو توی گیتار و آهنگ سازی و هرچی که خودت علاقه داری موفق باشی و یه زندگی شاد و پربار رو تجربه کنی.

ممنون عزیزم، اتفاقا من از نظرات نوجوونها خیلی استقبال میکنم، به شخصه در اکثر موارد با پسرم مشورت میک ...

خواهشمندم خاله جان، این عالیه که به فکر پسرتون باشید، من امسال سال دوم هنرستان هستم و رشتم طراحی چهره هست در نتیجه نمیتونم رشتمو عوض کنم ولی واقعا درمورد نظری که بهم دادین سپاسگزارم

خواهشمندم خاله جان، این عالیه که به فکر پسرتون باشید، من امسال سال دوم هنرستان هستم و رشتم طراحی چهر ...

موفق باشی گلم

دختر عاقلی هستی عزیزم. درست میگی. اغلب والدین به این رشد و بلوغ نرسیدن و به صرف بزرگتر و با تجربه‌تر ...

مرسی عزیز دل مسیح:)، بله متاسفانه از بنده که گذشت ولی امیدوارم کم کم اوضاع بهتر شه و نسل اینده بهتر باشن، مچکرم از شما بزرگوارین

2810