2777
2789

سلام خانما من خیلی نگرانم بعد ۳ تا سقط خدا خواست و باردار شدم الان ان تی بالا هست ۲،۲۱ ازمایش غربالگری هم دادم زده ریسک پرخطر دیشب سلفری دادم کسی بوده اینجور که هم ان تی بالا باشه هم ازمایش ریسک داشته باشه قلبم دهنمه از استرس دارم میمیرم تا دو هفته طاقت نمیارم  بگید شما دادین جوابش چی بوده؟؟مرسی ببخشید طولانی شد😓😓

خدایا شکرت..😍🤲

منم سونو و آزمایش خوب بود ولی به خاطر سنم ۰/۴۴ را داخل آزمایشم هایلایت کرده 

دکترم گفت میخوای برو میخوای نرو 🙃 

دیروزم رفتم خانه بهداشت گفت اگر استرس داری برو انجام بده وگرنه همه چیزت اوکی فقط فاکتور سنت این وسط مهمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کیت های که  آزمایش ntمیدی همشون رده پنج شیش وارداتی هست امکان خطا داخلش زیاده کاش همون اول مستقیم می‌رفتی سلفری 

به استرسش نمی ارزه 

الآنم نگران نباش همه چی خوبه 

مورد دیدم یک به هفتاد بود ریسکش بعد آمینو داد سالم بود بچه 

من خودم دیگه آزمایش ntندادم مستقیم سلفری دادم 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805

من سل فری دادم چون دوتا سقط داشتم

من جنین دومم رو که سقط کردم فرستادم ژنتیکی چک بشه اونموقع مشکلی نداشت و سقط هام خیلی بی دلیل بود! هرچند که الان آمپول انوکساپارین میزنم باز با وجود اینکه مشکلی نداشتم 

دیگه سل فری ۹۹درصد درست میگه و آزمایش مورد قبولیه

اگر باز خدایی نکرده مشکلی بود آمینوسنتز شاید برات انجام بدن نگرانی نداشته باش خداروشکر که این آزمایش ها هستن که جلوگیری میکنن از یک عمر ناراحتی و سختی

انشالله که برای شما هم صحیح و سلامت باشه فکر و خیال نکن از الان❤️