2777
2789
عنوان

واکسن جدید نوزادان دوماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 52 پست
بهتره به حرفای خاله زنکی تکیه نکنی کافیه یه بار برای چکاپ پیش دکتر بچه‌ات رفتی بپرسی

اره ممنون شماهم تحقیق کردین زدین دیگه درسته ؟خوبه ن؟

دخترم،پسرم نامتان لبخند، آمدنتان نور، بودنتان خیال راحت🧿❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کاری با کسی ندارم به خودم باشه هیچ واکسنی رو نمیزدم به بچه م الانم هیچ واکسنی رو دوست ندارم بزنم ...

ینی هیچکدومو نمیزنین؟

من کاری با کسی ندارم به خودم باشه هیچ واکسنی رو نمیزدم به بچه م الانم هیچ واکسنی رو دوست ندارم بزنم ...

فقط دعا میکنم روند آموزشی جوری باشه بچه‌های امثال شما با این عقاید تو مدرسه‌ی‌مجزا درس بخونن 

ینی هیچکدومو نمیزنین؟

برای دخترم همه رو زدم الان باردارم دلم نمیخواد یکیشم بزنم ولی متاسفانه تو بیمارستان میزنن بعد اونو نمیزنم 

بازم میگم نه بکسی میگم بزنه نه میگم نزنه واکسن رو من تصمیم شخصی خودمه 

دختر من هیچ مشکلی نداشت هر بار واکسن زدم یه جور اخلاقش تغییر کرد تا یکسالگی واکسنشو زدم بچه ای که تا اونموقع روزی ۴ الی ۵بار دفع داشت یهو یبوست شدید شد ک هنوزم بعد ۲سال از،واکنش من درگیرم درسته دکترا میگن ربطی نداره اما شما بگید مگه میشه در عرض یکروز اینطوری بشه؟؟؟!!!بعد تحقیق کردم از نزدیکا دوستا یا جایی مثل مطب .... دیدم بعضیا این مشکل من دقیقا براشون پیش اومده

اگر تحقیق نکرده بودم که پول نمیدادم براش با دست خودم به بچم آسیب بزنم وقتی اجباری در کار نیست

ممنون دلم اروم گرف گفتین همه این واکسن قدیمام یروز اینجوری جدید بودن 

برای دخترم همه رو زدم الان باردارم دلم نمیخواد یکیشم بزنم ولی متاسفانه تو بیمارستان میزنن بعد اونو ن ...

نمیدونم والا الانم ک یه جدید اوردن

فقط دعا میکنم روند آموزشی جوری باشه بچه‌های امثال شما با این عقاید تو مدرسه‌ی‌مجزا درس بخونن

شما نمیخواد دعا کنی گلم به جای وقت گذاشتن برای دعا کردن اینجوری یه کم تحقیق کن 

شما دوست داری واکسن بزنی بزن نمیتونی بقیه رو مجبور کنی به واکسن زدن

ممنون دلم اروم گرف گفتین همه این واکسن قدیمام یروز اینجوری جدید بودن

گفتم عزیزم به حرفای خاله خان باجیا اکتفا نکن فقط. کتر و‌منابع معتبر

این واکسنم اصلا جدید نیست فقط واکسن گرونی بوده نمیخواستن رایگان بزنن که الان رایگان شده

خیلیا الان پول میدن واکسن آنفولانزا میزنن بعد یه مدت بیان رایگانش کنن یعنی بد بوده؟ جدیده؟ 

شما نمیخواد دعا کنی گلم به جای وقت گذاشتن برای دعا کردن اینجوری یه کم تحقیق کن شما دوست داری واکسن ب ...

شما رو مجبور نکردم ولی یکی مثل تو به زور میخواد عوارض عقایدش رو فرو کنه تو چش و چال بقیه

چرا ناراحت شدی خب بچه‌ات میره تو یک جمعی که همشون شبیه همن 

اگرم دعا میکنم برای تو و بچه‌ات دعا نمیکنم برای خودم و بچه‌ام دعا میکنم که بچه‌ی یکی مثل تو سر راه زندگی بچه‌ی من قرار نگیره

شما رو مجبور نکردم ولی یکی مثل تو به زور میخواد عوارض عقایدش رو فرو کنه تو چش و چال بقیهچرا ناراحت ش ...

فرو کردن عقاید دیدی تو حرفام خوبه گفتم بکسی نه میگم واکسن بزنه نه میگم واکسن نزنه تصمیم شخصیه این شمایی داری اصرار میکنی حرفات درسته 

ناراحت نیستم اینکه شما حق به جانب وایسادی و پافشاری داری رو حرفات جالبه ادم بهتره به جز مقاله و اینا واقعیت ها رو هم ببینه همین امثال شماها بودید برای واکسن کرونا فایزر چقدر سرو صدا راه انداختید اخرش چی شد یه نگاه به همین کشورهای همسایه بنداز چقدر جنینهای نقص عضو بدنیا اومد که اعلامم شد برای واکسن فایزر بود

نه همین یه امار بگیر داخل ایران چن نفر رفتن تعویض مفصل ران بخاطر واکسن کرونا اینا رو که من از،خودم درنمیارم برو تحقیق کن تو تلویزیون دکتر اومد برنامه طبیب گفت و اعلام کرد عوارض واکسن کرونا رو روی بعضیا 

یاد بگیریم متعصب حرف نزنیم انتقاد پذیر باشیم واقعیت ها رو بریم دنبالش نه کورکورانه فقط حالت تدافعی بگیرم به حرف بقیه

جدید نیست واکسن گرونی بوده به سختی وارد چرخه واکسینه رایگان قرار گرفته چون هزینه بردار بودهدلیل نمیش ...

پونوموکوک اسفند پارسال وارد شده و از امسال اومده تو واکسن ها یعنی تا پارسال نبوده و نوزادا دو تا واکسن فقط میزنن

همین کارا رو کردن بچه های طفلک ما باید ی دوز سرخک اضافه بزنن. از بس سرخک زیاد شده

همتا اسم خـودمه♥
2810