2777
2789

حس میکنم ته دلت کسیو دوست داری .....اما بنظرم اون کامل علاقه انچنانی بهت نداره اما بی میلم نیست......و حسم بهت اینه جز این موضوع یه غم داری نمیدونم واسه گذشته س یا تازگیا مثلا از دست دادن یه عزیز که شاید باعث کم شدن اعتماد به نفست شده

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حس میکنم ته دلت کسیو دوست داری .....اما بنظرم اون کامل علاقه انچنانی بهت نداره اما بی میلم نیست..... ...

درسته🥲❤️

ینی چی علاقه نداره اما بی میلم نیس!؟ 

قشنگم ایشون با دختری در ارتباطه؟ 

درسته🥲❤️ینی چی علاقه نداره اما بی میلم نیس!؟ قشنگم ایشون با دختری در ارتباطه؟

یعنی تو ذهنش کامل به تو فکر نمیکنه اما بحثی یا حرفی بینتون باشه صحبت میکنه اما علاقه ی کامل هنوز نداره....بعدم حس میکنم خیلی در مقابلش ضعیفی و خودتو دست کم میگیری.......رابطه ی کامل نه اما احساس میکنم ممکنه با دخترای دیگه ام چتی یا صحبتی داشته باشه

یعنی تو ذهنش کامل به تو فکر نمیکنه اما بحثی یا حرفی بینتون باشه صحبت میکنه اما علاقه ی کامل هنوز ندا ...

🥲❤️واقعا ممنونم ازتون دعا میکنم هرچی که تو دلتون هست و حاجتتونه براتون مقدور بشه

حستون برام درست بود

اما میگن با یه دختریه که کلی براش خرج میکنه:) دلم اتیش میگیره

بله ضعیفم چون ایشون دانشجوی پزشکیه من هیچی

البته من ۵ ساله دوسش دارم اونموقع حتی کنکورم نداده بود

یه دکتر ادمی مث منو میخواد چیکار! حداقل ب نظرم که اون اونطوری فک میکنه

به نظرتون من امسال قبول شم ممکنه رابطع ای بینمون جرقع بخوره؟

🥲❤️واقعا ممنونم ازتون دعا میکنم هرچی که تو دلتون هست و حاجتتونه براتون مقدور بشهحستون برام درست بود ...

الهی دورت بگردم این حرفا چیه.....تو به بهترینا میرسی ...بنظر من اون میدونه تو بهش حس داری ،حالا یا کاری کردی یا از حرفات یا رفتارات فهمیده......وپسرا ب محض اینکه بدونن یه دختر ازشون خوشش میاد کلا میرن تو قیافه گرفتن.....در حد معمول باهاش در ارتباط باش ...نزار حس کنه دنبالشی

درستو بخون....به خودت برس و اگه جایی امکانش هست همو ببینید همیشه بشاش و شاد و با لبخند باش که حس نکنه افسرده هستی

الهی دورت بگردم این حرفا چیه.....تو به بهترینا میرسی ...بنظر من اون میدونه تو بهش حس داری ،حالا یا ک ...

فدای محبتتون 🤍 عزیزین که این وقت شب کلی وقت گذاشتین واسم

حتی اینم درست بود بله به یکی گفته که متوجه شده من بهش حس دارم

اما میگم دیگ چون دوس دختر داره البته مطمئن نیستم یکی از اشناهامون اینو گفته نمیدونم در چه حد درسته

برا همین اصلا نمیتونم بهش بگم همو ببینیم هرچند بگم هم غرورمو میشکونه و قبول نمیکنه

در انتظار یه معجزه ام از سمت خدا! ک اینم شدنی نیس

فدای محبتتون 🤍 عزیزین که این وقت شب کلی وقت گذاشتین واسمحتی اینم درست بود بله به یکی گفته که متوجه ...

معجزه اتفاق میفته به وقتش ....خدا حتما جواب این صبرتو میده 

من سیدم و واقعا و از ته دلم از خدا میخوام هرچی خیره و خوبی و حال خوبو بهت بده واقعا دلم میخواد برات دعا کنم🤍🤲🏻

معجزه اتفاق میفته به وقتش ....خدا حتما جواب این صبرتو میده من سیدم و واقعا و از ته دلم از خدا میخوام ...

🤍دورت بگردم واقعا دل بزرگی دارین ک این همه محبت و خوبی به راحتی تو قلبتون جا شده:))

اگه واقعا لایق دعاتونم و لایق اجابت خدام از خدای بزرگ بخواین که منو از این غم بزرگ نجاتم بده! بهم دلخوشی که میخوامو عطاکنه کلی واسه خدا نوکری میکنم:) دلم میخواد به جای همه ارزوهای براورده نشده ام اونو داشته باشم

خیلی میخوام خیلی بیشتر از خیلی دلم میخواد خدا اینو بشنوه 

شما ک سیدین و دلتون پاکه ب خدا بگین این بنده حقیر ۴۰ روز از همه گناها دور میشه اما تو این ۴۰ روز یه روشنی قلب یه باریکه و سوی امید یه قدمی واسه نزدیک شدنم به آرزوم بهم بده کاری کنه ب اجابتش ایمان بیارم بفهمم که آرزومو قراره براورده کنه بخدا با پای پیاده میرم کربلا و همون جا اولین نفری ک براشون دعا میکنم شمایین🤍

یه تسبیح صلوات هم واسه ی این همه محبتتون به نیت اجابت خواسته هاتون براتون میخونم که خدا اندازه دل بزرگتون بهتون ببخشه:) البته من قابل نیستم اما الهی که خدا دعامو برای کسی مثل شما قابل بدونه