2777
2789
خب عزیزم کسی که خوب و با کیفیت وظایف شرعی رو انجام میده میتونه نتیجه بگیره وگرنه فایده ای نداره که

بستکی داره نتیجه رو چی ببینی

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این وعده ی خداوند رو که در قران به متقین داده بارها دیدم که اگر تقوا پیشه کنید راه خروج از مشکلات برایتان قرار میدهیم و از جایی که گمان ندارید روزیتان میدهیم و دلم آرومه و هدف دارم و احساس پوچی نمیکنم چون این دنیا محل آزمایشه وقتی سختیها بهم غالب میشه آخرش یه جوری حل میشه و از همه مهمتر خوابهای بشارتی که گاهی میبینم خیلی لذت بخشه خدا عاقبتمو بخیر کنه

این وعده ی خداوند رو که در قران به متقین داده بارها دیدم که اگر تقوا پیشه کنید راه خروج از مشکلات بر ...

ای جانم برای منم دعا کنید لطفا خدا هممونو عاقبت بخیر کنه انشاالله 

نتیجه قطعا باید مثبت باشه وگرنه فایده ای نداره

از نطر شما نتیجه مثبت جی؟

گاهی نتیجه مثبت سر بریده شد است .!!!تهش میتونید بگین حز زیبای جیزی ندیدم؟؟؟؟

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
از نطر شما نتیجه مثبت جی؟گاهی نتیجه مثبت سر بریده شد است .!!!تهش میتونید بگین حز زیبای جیزی ندیدم؟؟؟ ...

اونایی که نتیجه مثبتشون سر بریده شده بوده قطعا خیلی با ما فرق دارن و ادم حسابی بودن و اونا کلا بنده های ویژه خدان به نظرم اما ما ادمای معمولی نتیجه های مثبتمون همین دوری از گناه تا حد ممکن و ارامش و صبر و احساس پوچی نکردن و گاها رزق و روزی و برکت توی زندگیامونه