2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوبه کلی برکت داررره 

شده هرروز یک صفحه یا دو صفحه یا ۵۰ آیه توی خونه خونده شه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
مثلا چه نتایجی

خب از نتایج نماز درست دوری از عصبانیت و دروغگویی و ... خیلی از گناهای دیگست میگن اگه میخوای ببینی نمازت قبول شده یا نه باید ببینی چقدر تونستی از گناه دور باشی 

نه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
ن نیستم .ن نماز ن روزه ن قران ن اسلام و نه هیچ دین راجب چی میخای بدونی ؟تا دلت بخاد معجزه دیدم

خب این تاپیک رو برای مسلمونا زدم و میخوام ببینم چقدر تونستن در انجام تکالیف شرعیشون ثابت قدم باشن . شماهم موفق باشین انشاالله 

ببین توی این دنیا ماهایی که مسلمونیم بیشتر اذیت میشیم چون ی زندگی توی اخرتمون داریم 

و اینهایی که مسلمون نیستن زندگیشون خیلی خوبه مث خارجیا چون اینا اون دنیا میرن جهنم و تنها زندگی خوبشون همینه

از نتایج نماز خوندنم اینه که اضطراب و استرس ندارم بعنی اکثر نماز خونا اینجوری ان