2777
2789
عنوان

نمیشه به یه استاد ضربه زد

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 22 پست
اون فایده ای نداره آخه

خب تهش همینه دیگه

منظورتو از ضربه زدن نمیفهمم

اگه گیره و خیلی سخت گیر سعی کن درسشو خیلی بیشتر بخونی بهونه ای نداشته باشه

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

واقعا؟؟بعد میفهمن کی چند داده به استاد 😂من سال دیگ میررم دانشگاه تللناققاتنتل🤣💔

نه نمیفهمن توی سایته😂

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نمیفهمن توی سایته😂

خدارشکر پس همه رو صفر میدم بدم میاد از هر چی استاد و دبیر هست همشون مزخرف هستن😂😂

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

خدارشکر پس همه رو صفر میدم بدم میاد از هر چی استاد و دبیر هست همشون مزخرف هستن😂😂

چه کار زشتی

چه کار زشتی

😂😂خیلی پایه های اسلام نابود شد 🤣))زشت اون استاد ها هستن که همین طوری صفر میدن یا دل به خواهی نمره میدن کلی تخریب میکنن طرف رو نه این حرف من من تا الان خدایی هر چی دبیر دیدم همه این طوری بودن 😊

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

زمان پایان ترم بایدارزشیابی استادروانجام بدی این امتیازهایی که می‌دیدبصورت ناشناس هستن اما روی امتیاز اون استادتأثیردارن وکل اساتیدومسئولین دانشگاه میتونن ببینن امتیازات هراستادرو اونجاکمترین امتیازروبده به استادت این یه ضربه وابرو ریزی هست برای یک استاد بین همکارهاش

دوره دانشجوییم در مقطع کارشناسی یک باریکی ازاساتیدخیلی دلش پربودازاین ارزشیابی استادکه چطورکمترین امتیاز روداده بودن بهش وتوی سایت کلی نظرات منفی نوشته بودن درموردش ابروش جلوی همه ی اساتیددیگه رفته بوداومده بود صحبت میکردباهامون که محض رضای خدانریدتوی سایت نظرات منفی خجالت اوردرمورداساتیدندیدوارزشیابی استادهم امتیازبالابدید خلاصه خاطره شداین ضربه خوردن استادازدانشجوهاش

زمان پایان ترم بایدارزشیابی استادروانجام بدی این امتیازهایی که می‌دیدبصورت ناشناس هستن اما روی امتیا ...

👏👏خیلی باحال بود واقعا کار خوبی کردید

😂😂خیلی پایه های اسلام نابود شد 🤣))زشت اون استاد ها هستن که همین طوری صفر میدن یا دل به خواهی نمره ...

ولی من کلی از موفقیت های تحصیلی و شغلیمو مدیون استادامم.. باعث خیلی چیزا شدن برام

شاید از 20 تا یکی دوتاش عقده ای باشه عقده ایم یکم درست نیست شاید سخت گیری زیاد

ولی ادمای باسواد و درست حسابیه خیلی زیادی هستن

منتها انتظار نمره الکی نباید داشته باشی دیگه! 

جدای از بحث نمره تو اگه میخوای توی رشتت بهترین باشی باید درساتو درست حسابی بخونی به این نیت نه اینکه پاس شی😂