2777
2789
عنوان

ازدواج با عشق بهتره یا عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله اولش نسبت بهش خنثی بودم بعدن یکم ازش خوشم اومد سل یه موضوعی ولی الان خنثی ام باز

میفهمم

ببین خیلی مهمه طرف به دلت بشینه و بهش علاقه داشته باشی قشنگ

اگه نمیشینه خب لابد قسمت نیست دیگه

چرا خودتو آزار بدی؟

زندگی مشترک پر از چالشه ها

فک نکن بدون علاقه به همسرت میتونی از پسشون بربیای

بیشتر فکر کن و با یه مشاور صحبت کن حتما

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
خوب یعنی علاقه ندارید که دستشو نمیگیرید؟:)))

به هم دست میدیم اما بیرون و خیابون دست له سینه راه میذم که دستمو نگیره 

خجالتیه زیاد خوشم نمیاد اینطوری علاقه ای که به اون صورت اصلا ندارم اما رفتار خودشم بی تاثیر نبست یکم پروتر

میفهممببین خیلی مهمه طرف به دلت بشینه و بهش علاقه داشته باشی قشنگاگه نمیشینه خب لابد قسمت نیست دیگهچ ...

اره دقیقا تر الان با مسائل کوچیکم کنار نمیام چون میگم عقلانی با عقلانی نیست باید خوب باشه بعد دوسش ندارم که به خاطرش کوتاه بیام 

اگه به من بود تمومش میکردم میترسم از حرف و حدیث مردم تز حرفای مامانم از جو زندگی اونوقت چیکار کنم

اره دقیقا تر الان با مسائل کوچیکم کنار نمیام چون میگم عقلانی با عقلانی نیست باید خوب باشه بعد دوسش ن ...

زندگی خودته

خودت باید تصمیم بگیری براش

اطرافیان و مادرت بعدها سهمی تو مشکلاتت ندارن

به نظر من بهتر بود یه بازه زمانی جهت آشنایی میذاشتین و نامزد نمیکردین،مثلا ۶ ماه

حالا شما یه کم بهش زمان بیشتر بده

با هم یه مشاوره برین

شاید تغییراتی کرد که باعث شد به دلت بشینه

من و همسرمم وقتی دوست بودیم یه مشکلاتی بینمون بود،خب من از یه مشاور وقت گرفتم و جلساتمونو شروع کردیم،و واقعا تاثیر داشت روش.مثلا همسر من یه سری دیدگاه های بی احساس طور نسبت به زن داشت،مشاور واقعا کمکش کرد که تغییر کنه و خب همین تغییراتش منو مشتاق ترم کرد نسبت بهش.

واسه همین میگم شانستو امتحان کن و یه مشاوره هم برین.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
زندگی خودتهخودت باید تصمیم بگیری براشاطرافیان و مادرت بعدها سهمی تو مشکلاتت ندارنبه نظر من بهتر بود ...

بلخ اینم کاملا درسته باید یکم بیشر بشناسمش و مشاوره بریم