2777
2789
عنوان

یعنی باید حقوقمو بدم به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 24 پست

بهش بگو فلان وسیله رو دیدم مثلا خیلی چشممو گرفته حقوقمون که بگیرم میرم میخرم

یا بهش بگو چند تا وسیله قسطی میخوام بردارم حقوقی ک دادن قسطاشو بدم

از الان شما دست بالا بگیر

یا بگو داری قرض بدی حقوقی دادن بهت پس میدم

اونم خرد خرد پس بده

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

والا مامان من تمام عمرش کار کرد و پولا رو داد بابام .اختیار پول خودشو نداشت .اه حالم بد میشه بش فکر میکنم.شما هم یه جور اختیار دست بگیر که دعوا نشه .خودت مگه قسط جهیزیه نداری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چه بی‌اخلاق!!! خوب کردی گفتی.

بخدا زهرمارم‌کردن اون حقوقو، چون جهاز قسطی خریده بودم مجبور بودم چندماه تحملشون کردم قسطا ک تموم شد 

دستشونو گذاشتم تو پوست گردو یهویی فرداش خبر دادم دیگه نمیام 

خیلی اذیت شدن بدون نیرو ولی حقشون بود دلم خنک شپ

منم شاغلم ازدواجم کردم از من به تو نصیحت یک قرون از پولت رو خرج زندگی با شوهرت نکن فقط پس انداز کن برا خودت منی که شوهرم اصلا ازم توقع خرج کردن داخل خونه رو نداشت اینکارو کردم قدر که ندوست هیچی شد وظیفه مم عملن بهم میگه خوب خرج کنی از خونه زندگی من میزنی میری سرکار بعد خرجم میکنی انتظار تشکرم داری شوهر من انتظار خرج کردن نداشت اینجوری رفتار میکنه وای به مال تو که از داخل عقد انتظار داره پولت رو بهش بدی سرمایه گذاری کن وام خونگی شرکت کن وام بانکی بگیر پولت رو بذار واسه سپرده بلند مدت کلا نذار پول ببینه داخل دست و بالت که ازت انتظار خرج کردن داشته باشه پول دادن بهش همانا و وظیفه شدنم همانا از ما گفتن بود

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲

مثل عروس ما زرنگ باش. از روز اول الکی گفت همه ی حقوقمو قسط میدم. بعدم فهمیدیم همه رو پس انداز کرده. البته کار خوبی کرده. چرا باید حقوقتو بدی به شوهرت. 

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.