2777
2789
منکه تجربه هردو رو داشتم میفهمم چ غلطی کردمفقط خدا خودش به دادم برسهالان ده روز از زایمانم گذشته جدا ...

سزارین واس بعضیا وحشتناکه

دردناکه

واس من که مردم و زنده شدم.اما بازم میگم سزارین میکنم.اخه اصلا طبیعی نمیره تو مخم.اصلا در توان و روحیاتم نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بالخره طبیعی یا سزارین نفهمیدم اخر

طبیعی برای بعضی ها واقعا دشواره ولی من خودم طبیعی ک زایمان کردم فقط یک ساعت درد کشیدم و بدون درد هم رفتم و بخیه هم ی دونه ام نخوردم اما اون ی ساعتم عین مرگه خداییش.اما سزارین ک شدم مخصوصا اینکه نی نی ام رو هم از دست دادم تا مدت ها دیگه اون زن قبل نبودم و تا ده روزه ام ک شوهرم و مادرشوهرم ب زور منو بلند می کردن و از بخیه کشیدنم ک نگم براتون نصفش تو گوشت جوش خورده بود ده نفری افتاده بودن رو شکمم از درد زایمان بدتر بود آخرشم دوتاش در رفت موند زیر پوستم هنوزم ک هنوزه درد دارم 

اینجا هرچقدر بگی میگن دروغ میگی من سزارین بودم دو ماراتون شرکت کردم و سزارین درد نداره با اینکه دهن آدم سرویس میشه سزارین جز سنگین ترین جراحیا ولی میگن نه راحته ال بوده بل بوده من که باور نمیکنم هرکی میگه سزارین راحته دروغگویی بیش نیست انشالله زودتر حالت خوب بشه و سرپا بشی

جان جدت نترکون کاربری ۵ ام ☹️ صرافی اوم پی فینکس با دعوت از دوستانتون بهتون یه مبلغی رو میده هم به کسی که کد زدع هم به کسی که کد دعوت رو ارسال کرده خوشحال میشم کد دعوت من رو بزنید وارد جشنواره ام می فینکس بشین کاملن هم راسته هیچ کلاهبرداری در کار نیست 7MIXTSU5H

من سزارین بودم اولی 12سال پیش دومی 6سال پیش.به جز سوند گذاشتن که جونم دراومد هیچیش سخت نبود هردوبیمارستانمم نیمه دولتی بودن ولی حتی فشاردادن شکمم هیچی متوجه نشدم. درداش با شیاف ومسکن کاملا قابل کنترله دوسه روز اول خم راه میری چون زخم داری ازاون به بعدش درداش کمتر میشه.فقط چیزی که برام موند کمر درد حاصل از بیحسی نخاع بود اونم نه همیشه،مواقعی که برم سفر بیش از یکی دوساعت تو ماشین بشینم شروع میشه همیشه پشتمو با بالشتکای نرم پر میکنم وهردوسه ساعت پیاده روی درحد پنج دقیق،بعدش خوب میشم.والبته توی آب برای شنا وآب بازی هم نمیشه زیاد رفت چون بخیه ها تیر میکشن.به هرحال هردونوع زایمان سختن ولی درکل من اگر بازم برگردم عقب سزارین و انتخاب میکنم

منکه تجربه هردو رو داشتم میفهمم چ غلطی کردمفقط خدا خودش به دادم برسهالان ده روز از زایمانم گذشته جدا ...

ابجی و زنداداشای من سزارین کردن بشدت پشیمونن خیلی خیلی اذیت شدن بخدا میگم خدایا منم طبیعی زایمان کنم ولی اخرش میدونم که سزارین میشم البته فعلا نیمه مجردم

اللهم عجل الولیک الفرج💚

برای سزارین پشیمونی مثل خواهرم طبیعی زایمان میکردی الان چی می گفتی والله من بچه اولم سزارین بود اصلا اذیت نشدم بعد چند روزه زخمام خوب شد خودم کارامو انجام دادم خواهرم خیلی اذیت شد طبیعی زایمان کرد

والا منم سزارین کردم اول تو سزارین بهم این قدر خوش گذشت بعد تو عروسیم ؛قد یه عروس ارایش کردم و رفتم زایمان کردم؛دردش فقط اون انژیو کت اولش بود و تمام؛این قدر بالا و پایین میپریدم که مامانم گفت دختر یک جا بشین الان مادرشوهرت میاد؛شوهرمم  به مامانم گفت به همه چی میخوره جز تازه زایمان کرده ها  

پسرم ❤❤😍😍😘😘

والا اطراف ما همه سزارین شدن هیجکدوم هم مشکل نداشتن دوروز بعد پاشدن تمام کاراروهم خودشون میکردن یا بدنت بد زخمه یا دکترت خوب نبود 

بهتر این نیس ک کل استخونا بدنت باز بشن و ببخشی اونجاتم پاره بشه

2810