2777
2789
به بدن طرف بستگی داره من سزارین شدم ولی اصلا درد نداشتم فردامرخصی ازبیمارستان جاروبرقی میکشیدم دست ت ...

خوشبحالت😍🧿🧿

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
راست میگه بعضیاسردردمیشن بعدبی حسی

من خودمم شدم ولی نیم ساعت بود گفتم بهش نمیدونم چی زد توی سرمم خوب شدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از همون جایی که خداوند راه طبیعی شو قرار داده، بچه باید به دنیا بیاد. چون اثرات تکمیلی داره روی رشد جسمی و روحی بچه و خیلی چیزهای دیگه....... 

اما در عین حال، از صدها سال پیش، سزارین بوجود اومده که صرفاً در شرایط بسیار خاص و حاد که به دلایلی جون مادر یا بچه در خطره، فوراً شکم رو پاره کنند و هر دو رو نجات بدند. 

در واقع سزارین یک عمل جراحی اورژانسی در مواقع خاص محسوب میشه، نه چیزی که الان باب شده. 

دانشمندان یکی از آثار زایمان طبیعی رو کشف کردند که هوش بچه های طبیعی معمولا در مقایسه با سزارین، بالاتر هست و همینطور قوای بدنی بهتری دارند ( البته بدون در نظر گرفتن شرایط کلی مادر که اصولاً به لحاظ قدرت جسمی و روحی در چه شرایطی هست و همیشه استثنا هم وجود داره...... ) 

در بسیاری از کشورها که سابقاً انتخاب اول شون سزارین بوده، اما در سال های اخیر گزارش شده که اکثریت دارند رو میارن به سمت زایمان طبیعی و اجرای دستور العمل های آسان شدن زایمان طبیعی حالا با ورزش و نرمش منظم در دوران بارداری و اصلاح سبک تغذیه و بقیه مسائل..... 

اما متأسفانه کشور ما برعکس داره عمل می کنه و بیشتر دارن میرن سمت سزارین. 

اشخاصی هم که میگن سزارین براشون آسون بوده یا با عوارض کمتر بوده، اما اگر تلاش می کردند و تمهیدات لازم رو برای زایمان طبیعی به کار می بستند، قطعاً طبیعی بیشتر به نفع خودشون و فرزند شون بوده. 

مثل اینه که در داخل یه خونه ای یه نفر حبس شده و گیر افتاده و الان باید نجاتش بدند، طبیعتاً ابتدا از درب ورودی منزل اقدام می کنند، ولی اگر شرایط حاد و اورژانسی حاکم شد، ناچارند پنچره یا دیوار خونه رو بشکنند و اون فرد رو نجات بدند، حتی به قیمت خسارت و خرابی به بار آوردن. 

منکه تجربه هردو رو داشتم میفهمم چ غلطی کردمفقط خدا خودش به دادم برسهالان ده روز از زایمانم گذشته جدا ...

فک‌نکنی بعد یه مدت خوب میشی.‌‌ن اصلا... دردای اون امپول کوفتی بعد میزنه ب گردن و کتف و کمر

من خودمم شدم ولی نیم ساعت بود گفتم بهش نمیدونم چی زد توی سرمم خوب شدم

من تاچندروزاینقدرسردردبودم نمیتونستم چشمام بازکنم  البته توبیمارستان خوب بودم اومدم خونه شروع شد بعدهافهمیدم بایدحرف نمیزدم نسکافه وقهوه میخوردم سرم روبالشت نبایدمیذاشتم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

من برعکس تو ،پشیمون نیستم

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌

خواهشا هیچ کس پیشنهاد نده به کسی که چه طوری زایمان کنه بدن هر کس فرق میکنه یکی با زایمان طبیعی مرگ وبه چشم میبینه یکی براش راحت بوده سزارین هم همین طوره برای بعضی ها عمل خوبیه وبرای بعضی زجر آور متاسفانه این طور جا افتاده هر کی پول نداره میره طبیعی ولی من با تجربه دوتا زایمان طبیعی که اولی وحشتناک بود تو بیمارستان دولتی میگم اول بسپرید به خدا بعدم اگر طبیعی میرید ورزش و...انجام بدید با دکتر یا مامای خصوصی زایمان طبیعی کنید که دست هر کسی نیفتید برای سز هم راجع ب دکترتون تحقیق کنید وزیر دست هر کسی نرید من برای زایمان دوم وحشت داشتم اط طبیعی ولی این بار خیلی تحقیق کردم خیلی از خدا خواستم کمکم کنه با این که شرایط مالیشو نداشتم 

درد طبیعی بینهایت ولی طبیعیه و تموم میشه. ولی این سزارین معلوم نیس هر روز یه بلای جدید سرم میاد. خدا ...

عزیزم اولاش این دردا طبیعیه ولی بعد یه مدت همه از بین میرن نگران نباش من که دوبار سزارین کردم و خیلیم راضیم خداروشکر هیچ مشکلی هم ندارم البته سر سزارین دوم اذیت شدم ولی گذشت و الان هیچ مشکلی ندارم

دلگرمی زندگیم وجود گل پسرامه  
از همون جایی که خداوند راه طبیعی شو قرار داده، بچه باید به دنیا بیاد. چون اثرات تکمیلی داره روی رشد ...

چقدر خوب توضیح دادین

من زایمان اول سزارین بود برای دوم قصد دارم طبیعی زایمان کنم

بیمارستان خصوصی ومامان ودکتر جداگانه هزینه دادم چون من به شدت بد زا بودم وورزش هاو تغذیه هارم برای زایمان طبیعی انجام دادم تا تجربه وحشتناک اولی برام تکرار نشه همه میگفتن نترس دومی بهتره ولی من باز میترسیدم حرفم اینه که یکی زیر دست یه دانشجو تو بیمارستان دولتی هم ممکنه زایمان خوبی داشته باشه چون خوش زا ولی کسی که بد زا باشه خیلی باید دقت کنه کجا بره وچه طور زایمان کنه قبل از همه اینا هم فقط وفقط خدا میتونه کمک کنه به آدم نه طبیعی نه سز رو به هیچ کس پیشنهاد نمیدم هر کس خودش بیاد شرایط بدن خودشو بدونه وانتخاب کنه

بعضی خانوم ها فکر میکنن حتما باید برای سزارین هزینه کنند اگه سزارین نکنی از بی پولیه وشرایط بدنتان رو بدونید وزن بچه ولگن وورزش برای طبیعی خیلی مهمه ومامان ودکتر که بالاسرتونه خیلی مهمه من برای زایمان دوم از سزارین بیشتر هزینه کردم اگر میدونید بد زا هستین اشکال نداره شده قرض کنید ولی پیش دکتر وبیمارستان خوب برید برای زایمان ولی بازم میگم خیلی ها تو دولتی وبدون هزینه هم زایمان خوبی دارن چون بدن مناسبی دارن برای زایمان 

کاش کاش کاش کاش اونیکه شما میگفتی بود. آرزووووووووومه برگردم عقبآرزوووووووومهآرزووووومه

خب چندوقته سزارین شدی؟توقع نداشته باش سریع سرپابشی..منم دوتاسزارین داشتم خداروشکرالانم اوضاعم خوبه....شماهم بهترمیشی...

2810