2777
2789
درد طبیعی بینهایت ولی طبیعیه و تموم میشه. ولی این سزارین معلوم نیس هر روز یه بلای جدید سرم میاد. خدا ...

شما بی حسی از کمر داشتی و شب اول سطح سرت بالاتر از بدنت بوده ( بالش استقاده کردی ) اینا عوارض سزارین نیست عوارضه بی حسیه که باید قبلش می دونستی 

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

بدن با بدن فرق میکنه 🥲

اره دقیقا منکه سزارین کردم خیلی هم راضیم اصلا درد نداشتم

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درد جفتشو تجربه کردم بنظرم درد سزارین یک دهم درد طبیعیم نیست

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
من درد جفتشو تجربه کردم بنظرم درد سزارین یک دهم درد طبیعیم نیست

با اینکه هم من عفونت کرد بدجور زخمم هم دیر سرپا شدم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

سزارین برای کسی خوبه که کمکی داره ،، یه نفر که بچه رو چند روز اول نگهداره تا دردا کم بشه ، من دوتاشم طبیعی بودم ، خیییلی وحشتناک بود دردش ولی بعد که بچه دنیا اومد رااحت شدم ،خودمم کارامو انحام میدادم 

منکه تجربه هردو رو داشتم میفهمم چ غلطی کردمفقط خدا خودش به دادم برسهالان ده روز از زایمانم گذشته جدا ...

خب شاید دکتر شما خوب نبوده 

من و تمام اطرافیانم سزارین شدیم همه خیلی راضی بودیم کوچکترین مشکلی هم برامون پیش نیومد 

یک هزارمشم نیس.هلو بپر تو گلو😅

دیگه در برابر خودم میگم که عفونت کرد و دیر سرپا شدم

استارتر حالا حداقل یکماه صبر کن این کمردرد و سردردتم رفع میشه بنظر خیلی ادم حساسی هستی ماهاهم سز کردیم نمیگم هیچدردی نداشت ولی تا یکماه کامل از بین میره کمردرد وسردردت بخیه هاتم جذب میشه تمام.چقد شلوغش میکنی

2810