2777
2789
دوستان چرا الکی و ندانسته جو میدین.من همسرم خودش پزشکه از همون اول بارداریم تاکید کرد فقط سزارین مید ...

اگر به خوبی که شما میگی پیش بره که عالیه. 

ولی اینطور نیست کلا هم یه دونه زایمان نداریم که ریسکه یه بار رو بجون بخریم. خیلی اشتباه بود برا من

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اول دنیا تا الان طبیعی بوده و همچنان خواهد بود ‌.. چیزیه ک خدا برنامه ریزی کرده . انشالله ک چیزی ...

ببخشید شما که میگی واسه سزارین شکم و پاره میکنن، خبر داری واسه طبیعی کجارو پاره میکنن؟؟؟😄

طرف طبیعی زایمان کرده ۴۰ تا بخیه خورده، میدونی ینی چی؟ هم‌ درد وحشتناک طبیعی و بکشی، هم اندازه ی ۴۰ تا بخیه از ناحیه ای که فکرشم نمیکنی پاره شی. بعد شما میگی چیزیه که خدا در نظر گرفته؟ عزیزم زمانهای خیلی قدیم که فقط زایمان طبیعی بود، بخاطر این بود که علم پیشرفت نکرده بود و راه دیگه ای بلد نبودن... یا باید بچه از همونجا به دنیا میومد، یا اکثرا مادر سرِ زا می رفت یا بچه موقع زایمان می مرد ولی نمیتونستن کار دیگه ای بکنن. الان علمش هست، خداهم به آدم عقل داده. چه کاریه خودت و داغون کنی، بخاطر زایمان. من دوتا سزارین کردم، بسیار هم راضی بودم. دکترم هم خودش گفت من به عنوان پزشک، سزارین و به طبیعی ترجیح میدم. و هیچوقت به هیچکدوم از مریضام طبیعی و توصیه نمی کنم.  

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

دوستان چرا الکی و ندانسته جو میدین.من همسرم خودش پزشکه از همون اول بارداریم تاکید کرد فقط سزارین مید ...

👏👏👏👏

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

تو زایمان طبیعی بهت القا میکنن چون پول نداشتی اومدی طبیعی منم گفتم منکه دارم میرم سزارین. 30میلیون د ...

مشکل ما اینه بخاطر حرف مردم زندگی میکنیم منم شرایطشو دارم برم بهترین بیمارستان پیش بهترین دکتر. سزارین بشم ولی از دکترم پرسیدم و ترجیح داد طبیعی زایمان کنم چون دوتا بچه اولم طبیعی بدنیا اومدن و خیلی راحت بود برام. ایندفعه خواستم سزارین بشم ولی دکتر اجازه نداد منم تصمیم گرفتم طبیعی دنیا بیاد مهم حال خودته که با چی بهتره مردم حرف واسه زدن زیاد دارن 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  

[QUOTE=357755986] عزیزم این عوارضی که میگی خیلی کلی هست و بیشترش عوارض زایمانه نه سزارین اگه هم میگی چرا تو قبلی نبو ..

منم فکر میکردم سردرد و کمردرد بقیه بیحسیا شاید یه ربطی به خودشون داره و رو تخت عمل رو بیهوشی قرص واینستادم و قبول کردم اما بلافاصله که کمرم حس اومد کمردرد اومد سراغم. و سردردم هم تو همون زمان بی‌حسی داشتم حسه سنگینی‌ رو حس میکردم. مشکل اینه تا تجربش نکنیم نمی‌فهمیم. 

اگر به خوبی که شما میگی پیش بره که عالیه. ولی اینطور نیست کلا هم یه دونه زایمان نداریم که ریسکه یه ب ...

چرا ریسک.البته من استانه دردم پایینه.و فوبیای خون و اتاق عمل دارم.توی انتظار نموندم.اولین نفر واسه عمل رفتم و تا روی تخت جراحی خوابیدم سریع بیهوشم کردن.اما قبلش انقدر ترسیده بودم که تشنج بم دست داده بود و فشارم رفته بود بالا .سریع بردنم داخل.حالا اگر میخواستم برم زایمان طبیعی و اون محیط ترسناکش و جیغ و دادای زنا مطمینم از ترس سکته میکردم😂😂😂

مادرم میگفت طبیعی ۴۰ تا بخیه خورده و تا ۲۵ روز نشستن براش عذاب الهی بود و کلا میگه ۳ ماه طول کشید تا ب روال عادی قبلش دربیاد

منم دوتا بچه دارم هردوسزارین ولی خداروشکر خوبم 

سر دخترم تا ۷ روز شکم درد و جای بخیه درد میکرد کم کم خوب شد تا ۱۵ روز

دومیم خداروشکر روز سوم بدون کمک کسی خودم توالت میرفتم 

بنظرم طبیعی بدتره اونم تو این روزگار 

[QUOTE=357755986] عزیزم این عوارضی که میگی خیلی کلی هست و بیشترش عوارض زایمانه نه سزارین اگه هم میگی ...

والا منم که طبیعی زایمان کردم کمردردشو داشتم تا دوماه که عوارض بی حسی بود .جوری کمرم قفل میکرد که نمیتونستم پاشم

بالاخره طبیعی انتخاب کنیم یا سزارین🥲

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

منکه تجربه هردو رو داشتم میفهمم چ غلطی کردمفقط خدا خودش به دادم برسهالان ده روز از زایمانم گذشته جدا ...

منم سزارین اجباری شدم اولش همین بودم خیلی عذاب کشیدم تا چند ماه الان ۹ ماه گذشته خوب شدم توام خوب میشی صبر کن 

2810