2777
2789
بی هوشی چرا بی حسی نزدن مال من بی حسی زدن خدارو شکر نه سردرد نه کمردرد نه هیچی ندارم

برامنم بیحسی بود الان انگار باتبر زدن وسط کمرم

بازم برای هربدن متفاوته 

ولی من انتخابم طبیعی بود ک نزاشتن

منم بخاطر دوروز درد کشیدنه طبیعی رفتم سزارین. اما حاضرم برگردم عقب با چشم باز پذیرای سخت ترین دردای ...

واقعا؟

من میگم کاش ماماهمراه میگرفتی خب

خاهرشوهرِ خاهرم ماما همراه گرفت میگفت روز زایمان بهم ورزش داده جوری بچه رو زاییده بود که بخیه هم نخورده بود،خودت حساب کن

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که اولی طبیعی بودم تا آخر عمرم کابوسش رو میبینم خیلی خیلی وحشتناک بود ولی دومی شکرخدا سز شدم عالی بود بخدا اندازه یک سرماخوردگی اذیت نشدم ۴ ساعت یکبار شیافت دیکلوفناک میزاشتم عالی بود اصلا دردش رو نفهمیدم روز دوم که مرخص شدم خونم شروه کردم تمیز کردن خونه هام 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

حتماپزشکت خوب نبوده اذیت شدی الان طرف آخ نمیگه بعدعمل

ناخنتو از ته بگیری درد داره 

چطور بعد جراحی آخ نمیگن 

من انقدر بخاطر بستری مادرم تو بیمارستانا 

بیمار دیدم که همه نعره میزدن 

آخ🤔

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

واقعا؟من میگم کاش ماماهمراه میگرفتی خبخاهرشوهرِ خاهرم ماما همراه گرفت میگفت روز زایمان بهم ورزش داده ...

آره کاش

بجای ماما همراه رفتم غلط کردم سزارین انتخاب کردم. 

بنظرم طبیعی رو با مقدماتش باید انتخاب کنیم تا یه طبیعیه خوبی باشه برامون. اما الان باهمه اون زجرای آمپول فشار و نیومدن بچه بازم برگردم عقب طبیعی. درصورتیکه تا قبل این زایمان فک میکردم طبیعی خیییلی بده

عوارض دقیقا کدومه؟؟؟؟؟

مثلا سر دردِ بیخودی،کلیه درد دل درد کمر درد ینی یه جاهاییت درد میگیره که قبلا نمیدونستی اونجاها وجود داشته

منم پارسال همچین موردی توی فامیلمون دیدم که بچه اول سز شده بود راحت بودا،دومی هم سز که متوسط بوده براش،سومیش تمامِ این عوارض اومده بود سراغش فقط میگفت چه غلطی کردم حامله شدم.هزار جور مرض گرفت بیچاره.الان دیگه خوبه فک کنم

ناخنتو از ته بگیری درد داره چطور بعد جراحی آخ نمیگن من انقدر بخاطر بستری مادرم تو بیمارستانا بیمار د ...

اون یه اصطلاحه مثله عمله بینی که خیلیادرددارن ولی من اصلانفهمیدم درحدسوزش کوچیکه همین

آره کاشبجای ماما همراه رفتم غلط کردم سزارین انتخاب کردم. بنظرم طبیعی رو با مقدماتش باید انتخاب کنیم ...

منم طبیعی برام کابوسه

اگر بچه بعدیم بخام طبیعی بیارم حتما حتما ماماهمراه میگیرم بخامم سز کنم که حتما بای بی هوش شم از بی حسی خیلی خیلی میترسم نباید چیزی رو ببینم زهر ترک میشم

اون یه اصطلاحه مثله عمله بینی که خیلیادرددارن ولی من اصلانفهمیدم درحدسوزش کوچیکه همین

منم نزدیک یک ماه بینیمو عمل کردم اصلا درد نداشتم سزارین هم کردم درد نداشتم ولی تا چهل روز افسردگی گرفتم اونم فکر کنم تو همه ی زایمانها عادیه

2810