2777
2789
گلم عوارض سزارین که معمولا خیللی کم پیش میاد هموونم باز از زایمان طبیعی کمترهتو سزارین ریسک از دست ر ...

دقیقا واسه همین مشکلا ک احتمالش هس واسهدبچهدپیش بیاد رفتم سزارین و عالی بود

با این ک خیلی لوسم و طاقت درد ندارم ولی سزارین هیچ درد انچنانی نداشت واسم و عوارضم نداشته خداروشکر

انتخاب دکترم خیلی مهمه

بعضیا دکتر خوب انتخاب نمیکنن و اخرش میان مینالن از درد سزارین🙄

فرشته ی من ۲۲ دی زمینی شد😍خوش اومدی نلینم🥰😍❤❤❤❤

زایمان به هر شکلی عوارض خودشو داره بالاخره

مامان من سزارینی بود ولی افتادگی رحم گرفت

بعدش جراحی کرد. بعد از سالها هنوز موقع ورزش

حس میکنه جای عملش میخواد باز بشه

از اون به بعدم توان و قدرت کمرش کم شد

شکمشم مثل سابق جمع نشد

کم خونی شدیدم گرفت

حالا یکی ممکنه اصلا اینارو تجربه نکنه

یا حتی با طبیعی هم تجربه کنه

چیز ثابتی نیست

کلا زایمان سخته

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل اینه افرادی زایمان طبیعی رو از عقب موندگی و سزارین رو پیشرفت علم میدونن. طبیعی رو از نداشتن پول ...

مهم ترین چیز پزشکه 

من ۱۳ سال پیش سزارین شدم عالیییییییی بود پمپ درد داشتم و بخیه هامم لیزری بود اصلا اذیت نشدم . خواهرم هم پیش همین پزشک سزارین شد ایشون هم خیلی راضی بود و تا الان عوارضی نداشتیم 

2805
به نظرت دلگرم میشم منم زایمان دارم با خوندن این تاپیک ببن دو راهی موندم

گلم در نهایت انتخابش با خودته

ولی منم قبل زایمانم خیلی تحقیق کردم تعداد کسایی ک از زایمان طبیعی ناراضی بودن خیللی خیلللی بیشتر بود 

مامان خودمم ک تجربه جفتشو داشت گفت نمیذارم طبیعی زایمان کنی چون تو بهترین حالتشم مرگت میاد جلو چشمت

و در نهایت سزارینو انتخاب کردم

بعضیا میگفتن کمردرد میگیریی شکمت دیگه کوچیک نمیشه ۷ لایه شکمت فلان میشه

خیلی ترسیدم

ولی بعد سزارینم نصف نصف اونچیزی ک بهم گفتن هم درد ندااشتم پمپ درد و شیافم داشتم بعد ۴ روز خودم راه میرفتم 

شکمم بزرگ نموند و الان کاملا تخته و بعد ۳سال هیچ عوارضی ندارم و کمر درد هم ندارم...

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
گلم در نهایت انتخابش با خودتهولی منم قبل زایمانم خیلی تحقیق کردم تعداد کسایی ک از زایمان طبیعی ناراض ...

خیلی خیلی ممنونم ازت عزیزم 

ان شاءالله همینطوری یالم سلامت در کنار فندوق.کوچولوت بمونی

شما بی حس بودین یا بی هوش

من خودم توی طول زایمانم استراحت بودم نه فعالیت نه ورزش داشتم و کلا نظر من از اول روی سزارین بود 

دقیقا واسه همین مشکلا ک احتمالش هس واسهدبچهدپیش بیاد رفتم سزارین و عالی بودبا این ک خیلی لوسم و طاقت ...

دقیقا منم آستانه تحمل دردم خیلی پایینه برای ی خون دادن عزا میگیرم 

ولی درد غیر قابل تحملی نداشتم راحت گذشت بهم

دیدم بعضیا گفتن ۷.۸.۱۰ سااعت درد میکشی تو طبیعی بعد زاحت میشی!

ولی چندموردو اشاره نکردن

اولیش:بخاطر بخیه نمیتونن درست بشینن و بخاطر مرطوب بودن اون قسمت و بلند شدن و نشستن امکان عفونت بخیه خیللی بیشتره...

دوم:اون فشار رواانی که درد سر آدم میاره چطور میشه نادیده گرفت!

و سوم همین ریسک از بین رفتن بچه هم بالاتره ب اندازه کافی وحشتناک هست

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
خیلی خیلی ممنونم ازت عزیزم ان شاءالله همینطوری یالم سلامت در کنار فندوق.کوچولوت بمونیشما بی حس بودین ...

زنده باشی گلم همچنین❤

من بی حسی بودم

منم نظرم از اول سزارین بود ولی بازم پرسجو میکردم از همه چ مجازی چ اطرافم

کسایی از زایمان طبیعی مینالیدن ک مشکلی انچنان بزرگیم براشون پیش نیومده بود اما میگفتن خاطره بدی ساخت برامون...

دیگه وای ب حال اونایی و آسیب دیدن

دقیقا واسه همین مشکلا ک احتمالش هس واسهدبچهدپیش بیاد رفتم سزارین و عالی بودبا این ک خیلی لوسم و طاقت ...

من اصلا مشکلم بخیه و در اش نیست که ربط میدین به پزشک. پزشکم بهترین بود الان بعد ده روز دیگه اصلا جای بخیم مشخص نیست مشکلم احتمالا بخاطر بی حسیه. 

یسوال از کجا معلوم میشه کدوم زایمان برا بدن مناسبتره؟

هفته 36 اینا برو پیش یه متخصص زنان خوب معاینه لگن انجام بده ببینه لگنت چطوره وزن بچه رو تطبیق بده با لگن ببینه تناسب داره یا نه اگر تناسب داشت و بهت گفت لگنت خوبه یعنی راحت میتونی طبیعی فیزیولوژیک زایمان کنی و برای بدنت و بچه بهتره 

ولی خیلی مهمه که کسی برات معاینه انجام بده که صرفا اهل سزارین نباشه بعضی متخصص ها هستن چون نمیتونن زایمان طبیعی رو خوب انجام بدن بیخودی عیب میذارن روت بگن نمیتونی حتی به دروغ میگن لگنت آرک داره در حالیکه نداره مثلا 

اینو از کجا میتونی بفهمی ؟ وقتی میری توی مطب دکتر از مراجعین که میپرسی همه نگن سزارین می‌خوایم بشیم مثلا از ده نفر دو نفر بگن سزارین اوکیه ولی یهو هشت نفر بهت بگن سزارین میخوایم بشیم پیش اون دکتر معاینه لگن انجام نده 

من خودم به شخصه صد تا بچه بیارم هر صد تا رو طبیعی میارم در مورد زایمان فیزیولوژیک سرچ کن میشه بسیار خوب زایمان طبیعی انجام داد اگر لگنت مناسب باشه میتونی با کمترین بخیه ممکن با نصف حجم خونریزی ، بدون اثرات بی حسی بدون چسبندگی های اعضا و احشا داخلی در کوتاه ترین زمان ممکن با ورزش و تنفس و ماساژ و طب فشاری قشنگ از زایمان لذت ببری 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
نمیدونم چی بگم خیلی سخته بددهنی و دست بزن مرد خییییلی سخته آدم خیلی تحقیر میشه از خودش متنفر میشه نه ...

آدمهایی ک از خدا نمی‌ترسند ترسناکن البته ک حرفها و کارهاشون ب خودشون برمیگرده

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
2810