2777
2789
طبیعی خیلی درد داره خدایی واقعا چ جوری زنده در میایم اخرش

جالبه خیلی ها میگن زایمان دوم راحت تره.واسه من برعکس بود.خیلی درد کشیدم ولی خداروشکر دخترم سالم به دنیا اومد.

💚برای هم دعای خیر کنیم 💚  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دوبار سزارین شدم 

تازه با وجود اینکه زایمان دوم ام سزارین دوقلویی بود 

بستگی داره کجا زایمان کنی 

با اینکه شب اول بعد سزارین درد داشتم ولی خیلی راضی ام 

منو بکشن طبیعی زایمان نمیکنم 

۹ ماه هست از سزارین دوم ام میگذره ،از روز دوم تک و تنها توی  nicu بالا سر دوقلوهام بودم 

توی این ۹ ماه هم مشکلی نداشتم،تک و تنها بالا سر دوقلوهام و پسر اولم که مدرسه ای هستم 

من که سه تا سزارین کردم قرار بود ده تا دیگه هم بزام سزارین میکردم دیگه بدنی فرق داره هر کی تحملی داره

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

این چه حرفیه؟!!! چرا باید دروغ بگه ؟! کاربر سال ۹۸ ..تموم تاپیکاش از بارداریش هست؟!!

چه ربطی داره؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
من سزارین بودم اولی 12سال پیش دومی 6سال پیش.به جز سوند گذاشتن که جونم دراومد هیچیش سخت نبود هردوبیما ...

دوستان تهرانی سزارین پیش دکتر آذری آزاد برید من هیچ کدوم از این عوارض رو نو نداشتم

منم چهار ماهه سزارین کردم بچمو بیشتر پنج دقیقه نمیتونم بغل کنم کمرم میخاد بشکنه دیگه بینهایت کمر درد دارم ی جارو بزنم بعدش نمیتونم بشینم باید بیفتم بعدش دکتر گفت عوارض اسپاینال تا سه ماهه ولی همچنان هست.... 

عزیزم تو همین سایت بودن کسایی که طبیعی زایمان کردن و بعدش بخیشون عفونت کرده بود و بعد از ۲۰ روز بازم ...

دوست منم ۷ روز قبل طبیعی زایمان کرده بخیه هاش کبود و درد شدید داره و نمیتونه حتی بشینه شبها گریه می‌کنه همش خیلی زجر کشید 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

ما که باور نمیکنیم حرفاتونو، هرکی مخالف سزارینه یا ماما یا میخواد بگه الکی طبیعی بهتره

چقد بی منطقی

خب باور نکن

بدن ما ب سزارین نساخت و خیلی اذیت شدیم

دیگه برکسی پوشیده نیس پاره شدن کل شکم تا فیهاخالدون چقد میتونه پر عارضه باشه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
چقد بی منطقیخب باور نکنبدن ما ب سزارین نساخت و خیلی اذیت شدیمدیگه برکسی پوشیده نیس پاره شدن کل شکم ت ...

این چه عادت زشتیه دارین اولش ی پیام میذارین هی ریپ میزنین، دو صفحه بعدش با استارتر گفت و گو کردیم حالا مگه ول میکنین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
2810