2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونی توهم دونستن داری.

عمرت دراز و پر از اتفاقات خوبه . منو یاد شخصیت گلام تو گالیور میندازی

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
منم

اخه بدبختی من میدونی چیه

حس ششمم درباره خودم و حتی گاهی اتفاقای اطرافم خیلیی قوی هست

هفته پیش عروسی بودم یسری مسائل پیش اومده بود قبل عروسی فامیلمون من همش حس میکردم دعوا میشه و شد

این یه چیز عادیه

یا حتی وقتی تو سن کم شوهرمو دیدم حس کردم این بعدا میاد خاستگاریم و ما ازدواج میکنیم و همون شد با اینکه دور از ذهن بود چون خیلی با هم فرق داشتیم فکر نمیکردم شوهرم بیاد سمتم

من؟

بله، 

چرا باید حرف های ناامید کننده بزنید؟

شما جوونید و هزاران کار نکرده دارین تو این دنیا که باید انجامش بدین.

رها کنید این فاز افسردگی و استرس رو.

زندگی کنید زندگی.

یک سر به بیمارستان ها بزن.

ببین آدم ها برای یک روز زندگی بیشتر چه تلاشی میکنن، چقدر هزینه میکنند.

میدونی کیا امیدی ندارن تو زندگی؟

اونایی که الان سینه قبرستون خوابیدن و میدونن دیگه برنمیگردن به دنیا.

زنده ها امید دارن . 

زندگی کن دختر.

من میدونم من میدونم رو بزار کنار

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
با چه امیدی با چه دل خوشی تو دلم پر از غم وغصه اس

جوونی، سالمی، کار کن ، تلاش کن، خودتو نجات بده، تن که به کار بره دل آروم میشه، با نشستن و ای وای و ای وای کردن دردت دوا نمیشه

هنوزم خیلی کارها ازت بر میاد ، پاشو دختر پاشو.

فکر نکن نفسم از جای گرم در میاد. خودم کلی مریضی دارم. کلی مشکل دارم اما میدونم این روزها هم میگذره. با غصه خوردن درد درد آدم بیشتر میشه