2777
2789
عنوان

چ حرفی دلتون رو شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 2728 بازدید | 99 پست
خواهرم افتاده کنج ببمارستان 30 کیلوم نمیشه آب شد سوخت داره میمیره منم باهاش میمیرم

خداکمکتون کنه ان شاءالله.منم دختر خاله م خیلی لاغر شد و خیلی درد کشید طوری که پاهاش رو تو شکمش جمع می‌کرد از درد وقتی فوت کرد داشتن دفنش میکردن یکی صدا زد شوهرش بیادپاهاشو فشار بده شاید صاف شدن اینکارو کرد شوهرش ولی نشد 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

قهر کردن کارو درس نمیکنه پس چیکار کنم اگه دلخور حرف بزنمم از خداشه اصلا نمیگه چته همینکه یه جواب مید ...

خدا عقلش بده

ملت الان دربدر دنبال شغل و درآمدن شوهرتو مغزشو خرگاز گرفته

یادت باشه زنی که خرج داره ارج داره

کوتاه نیا از رخت و لباس و گردش و خوراک

هرچی ساده بگیری ب ضررته

در حد معقول خرج داشته باش و سعی کن یجوری راضیش کنی بری سرکار

زن باید همیشه پول داشته باشه ک کسی ازش خبر نداشته باشه حتی پدرومادرش😉

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازمامانم شنیدم ک گفت کاش توتصادفه میمردی و تاالان خاکت سردشده بود

وای 💔

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓

خانومای عزیز دخترای گل،خواهرای من دارید با خودتون چیکار میکنید؟

چرا میخواید این همه جمله ی منفی رو به خودتون یادآوری کنید.حالا استارتر دلش گرفته شما چرا دوباره یه زخم کهنه رو‌باز میکنید.

همه ی آدما زخم زبون خوردند،همه بلا استثنا. نه از مادر تون متنفر بشید نه همسر نه بقیه.آدما ممکنه بسته به حالات روحی که تجربه میکنند دل همدیگه رو‌بشکنند. بعضیا بعدا پشیمون میشند و سعی میکنند جبران کنند،بعضیا هم هنوز به اون درجه از فهم و شعور نرسیدند یا هم مغرور اند.

مهم اینه که شما اون زخم رو هی تازه نکنید،بزارید پای عصبانیت،یا بی عقلی یا بی انصافی.

بعضی از اشتباه ها رو هم به صد تا لطف طرف مقابل ببخشید.اونا به کنار آرامش خودتون رو با یادآوری خاطرات بد بهم نریزید.اینا چیزاییه که طول کشید تا بفهمم،شما ها این کار رو با خودتون نکنید.گناه دارید.

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمی افته

اینا همش حرف الکیه اگه قرار بود خدا واسه دقیقه به ثانیه تو تصمیم بگیره چیزی به اسم عقل قدرت درک فهم تفکر به انسان نمیداد به هیچ عنوان خدا نمیگه و نمیخواد تو بمونی تحقیر بشی باید خودت برای شخصیت و غرور و عزت نفست ارزش قائل بشی نباید اجازه بدی خوردت کنن زیر پا بزارنت مثل شوهر هار اسی

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

همین دیروز حرفمون رو بچه بعدی بود ، گفتم اگه یه روز بین بچه آوردن و طلاق بگی یکیشو انتخاب کن قطعا طلاق انتخابم، اونم اسم زنداداشم رو آورد گفتم میرم اون رو میگیرم ۳تا برام بچه بیاره، ،( داداشم و زنش یه مدت مشکل دارند با هم تا مرز طلاق هم رفتن)

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو