2777
2789
عنوان

چ حرفی دلتون رو شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 2728 بازدید | 99 پست
شوهرم بهم گفت خواهرت مرد من نمیاما خواهرم سرطان داره قلبم زخم عمیقی خورد خیلی عمیق 😔😔😔

واااای با امضات اشکم دراومد خیلی درکت میکنم میدونم چه حالی داری منم دختر خاله م بیماربود دور از جون خواهر عزیز شما اون فوت کرد😔😔😔😔😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی مجرد بودم زنداداشم مثلا به شوخی ولی گفت اگه بخوای عروس شی باید یکم چاق بشی الان خیییلی لاغری در ...

این متلک بود یا شایدم منظوری نداشته

تو ازین دلت شکسته پس ما هیچی نگیم بهتره😑

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
میدونم عزیزم همه درگیر مسائل خودشوننشماهم چند روز باهلش سرد برخورد کن جوابهای یک کلمه ای بده مث اره ...

محلش نمیزارم لعنت بهش خونمو صبح حسابی تمیز میکنم ب خودم میرسم  هیچوقت هم محلش نمیزارم بالاخره ی روزی از این خونه میرم

ایشالله قبر قبولت نکنه

خدا نده همچین بچه ای و 

تو ک نه هنری داری نه کاری بلدی سر بزار بمیر دیگه

کی میشه بری دانشگاه گورتو گم کنی نبینمت 

خدا مرگت بده 

و....💔

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت
واااای با امضات اشکم دراومد خیلی درکت میکنم میدونم چه حالی داری منم دختر خاله م بیماربود دور از جون ...

خواهرم افتاده کنج ببمارستان 30 کیلوم نمیشه آب شد سوخت داره میمیره منم باهاش میمیرم 

خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.
محلش نمیزارم لعنت بهش خونمو صبح حسابی تمیز میکنم ب خودم میرسم هیچوقت هم محلش نمیزارم بالاخره ی روزی ...

تا پشتوانه مالی محکمی نداشته باشی حرف از رفتن نزن

هیچوقت محل نذاشتن اصلا خوب نیس

فقط موقع بحث 

بعدهم هی دهن ب دهنش بزاری پرروتر میشه و حرفای دیگه هم بهت میزنه

پرده احترام وقتی پاره شددیگه عمرا درست بشه

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
این متلک بود یا شایدم منظوری نداشتهتو ازین دلت شکسته پس ما هیچی نگیم بهتره😑

الان اصلا برام مهم نیست ولی اونموقع نوجوون بودم و رو اینجور چیزا حساس و اون میدونست با این حرف اذیت میشم و هی تکرار میکرد .خیلی بده وقتی بدونی طرف دلش میشکنه و هی بگی که اذیتش کنی 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
الان اصلا برام مهم نیست ولی اونموقع نوجوون بودم و رو اینجور چیزا حساس و اون میدونست با این حرف اذیت ...

ولش بابا

الان باید یاد گرفته باشی از حساسیتهات پیش کسی حرفی نزنی چون از همونجا زخم میزنن

گاهی اوقات فکر میکنم خدا قلب منو آفریده بنده هاش بشکونن 

اخه من دلم نمیاد جواب بدم هیچی نمیگم مبادا طرف مقابل دلش بشکنه مبادا تو خلوتش چشمش اشکی بشه بخاطر من

من حتی پیشه خود خدا ام ازشون شکایت نمیکنم مبادا خدا بخواد تقاص بگیره

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت
تا پشتوانه مالی محکمی نداشته باشی حرف از رفتن نزنهیچوقت محل نذاشتن اصلا خوب نیسفقط موقع بحث بعدهم هی ...

قهر کردن کارو درس نمیکنه پس چیکار کنم 

اگه دلخور حرف بزنمم از خداشه اصلا نمیگه چته همینکه یه جواب میدم براش کافیه 

ولی وقتی قهرم خودم اعصابم راحته 

چیکار کنم 

همین ظهر امروز بهم گفت زنا فقط باعث بدبخت زندگی مردا هستن 

تو یه مفت خوری که پولای من حیف میکنی 

در حالی که از عید به اینور بعد لوازم آرایشی هیچی نخریدم 

روز به روزم داره پیشرفت میکنه تو کنکور از فرهنگیان در اومدم نذاشت برم 

الان همین بی‌شعور بم میگه مفت خور