2777
2789
عنوان

چ حرفی دلتون رو شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 2728 بازدید | 99 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم خدا بهم کمک کنه فقط

خدا کاری نمیکنه اون و بیخیال تو خودت میخوای چیکار کنی با همچین مرد بدرد نخوری 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
خدا کاری نمیکنه اون و بیخیال تو خودت میخوای چیکار کنی با همچین مرد بدرد نخوری

تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمی افته

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌

شوهرم بهم گفت خواهرت مرد من نمیاما خواهرم سرطان داره قلبم زخم عمیقی خورد خیلی عمیق 😔😔😔

خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.

وقتی مجرد بودم زنداداشم مثلا به شوخی ولی گفت اگه بخوای عروس شی باید یکم چاق بشی الان خیییلی لاغری درصورتی که ۴۹کیلو بودم و بسیار خوش تیپ 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
خسته شدم به خدا هیچکس پشتم نیست

میدونم عزیزم همه درگیر مسائل خودشونن

شماهم چند روز باهلش سرد برخورد کن جوابهای یک کلمه ای بده مث اره و نه

بزار بفهمه دلخور هستی 

قهرو سرصدا هیچ دردی رو دوا نمیکنه

در ضمن تحت هر شرایطی خوب بخور و بپوش و بگرد😉

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌