2777
2789
من دیدم آدمای خوب زودتر میرن چند وقت پیش ی جوون از فامیلمون که خیلی با ایمان وبا خدا بود فوت کرد قبل ...

خدا رحمتش کنه. همسر منم خیلی پاک بود. هنوزم باور نمیکنم رفته. همش منتظرشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتش کنه. همسر منم خیلی پاک بود. هنوزم باور نمیکنم رفته. همش منتظرشم

خداوند رحمتش کنه و به دل شما تسکین و آرامش بده 

آن‌هـایـی کـه به تنهایـی پـرواز می‌کننـد؛ بال‌هـای قوی‌تـری دارنـد.  پـرواز را یاد بگیـر ..!نه برای اینـکه از زمیـن جـدا باشـی،برای آن‌کـه به انـدازه‌ی فاصـله‌ی زمیـن تا آسمان گستـرده شــوی ...🕊️💚

😐 چرا همچین حرفی زدی؟ همیشه خانما دعوا و جر وبحث رو شروع می کنن بعد می ندازن گردن مردا، تو اکثر تای ...

دوس داشتم زدم باید از شما اجازه بگیرم تو نظر خودتو بده 

بعدشم اگ زناهمیشه بدن لابد خودتم هستی 

👌

بنظر اینطور میاد چون اکثر آدمهای بسیار خوب اطرافم عمر کمی داشتن اگرم بخواییم منطقی به این قضیه نگاه کنیم دلیل کوتاهی عمر آدمهای خوب اینکه اکثر بدبخیمی هاو بیماری های خطرناک علت اصلیش از غم و غصه و استرس زیاد هستش که آدمهای خوب بهش مبتلا میشن و آدمهای بدی که هر اتفاقی هم برای نزدیکانشون میفتن هیچ غم و غصه ای نمیخورن چرا باید بهش مبتلا بشن یا آدمهای خوب اکثر دنبال کار و تلاش هستن برای عزیزانشون پس احتمال تصادف و ...براشون خیلی بیشتره

دوس داشتم زدم باید از شما اجازه بگیرم تو نظر خودتو بده بعدشم اگ زناهمیشه بدن لابد خودتم هستی

خب منم نظرم رو گفته، جر و بحثی هم ندارم بهتره خویشتن دار باشیم و عقده هامون رو سر دیگران خالی نکنیم، من نگفتم همه خانم ها بدن، و همچنین همه آقایون، فرقی نمی کنه همه انسانیم و خوب و بد داریم 

دیگه هم جوابتو نمی دم خوشم نمی یاد بحث و دعوا کنم 

آن‌هـایـی کـه به تنهایـی پـرواز می‌کننـد؛ بال‌هـای قوی‌تـری دارنـد.  پـرواز را یاد بگیـر ..!نه برای اینـکه از زمیـن جـدا باشـی،برای آن‌کـه به انـدازه‌ی فاصـله‌ی زمیـن تا آسمان گستـرده شــوی ...🕊️💚

خب منم نظرم رو گفته، جر و بحثی هم ندارم بهتره خویشتن دار باشیم و عقده هامون رو سر دیگران خالی نکنیم، ...

منم خیلی مشتاق بحث کردن با امایی ک فک میکنن خیلی خوبن ولی نیستنو ندارم 

👌

بنظر اینطور میاد چون اکثر آدمهای بسیار خوب اطرافم عمر کمی داشتن اگرم بخواییم منطقی به این قضیه نگاه ...

حرفهاتون یه نظر درست میاد. من همش به مرگ فکر میکنم. و اینکه چرا همسر جوونم که اونقدر پاک و با ایمان بود رو ازم گرفت. الان کجاست منو میبینه.‌هنوزم دوسم داره..😔

خب چرا اخه. این ظلم چرا ازم گرفتش. مگه چیکار کرده بود فرشته بود

قربون دلت. کسی چ میفهمه از کار خدا😔هممون یه روز میریم همه تو نوبت هستیم. یکی زودتر از بقیه عزیزاش میره یکی دیرتر ولی همه میریم

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
کاش زودتر دنیا تموم بشه.‌بسه دیگه همش ناراحتی

چاره ای جز ادامه دادن نیست. من بابام یه تیکه جواهر بود ۵۷سالگی رفت دو ماه بعد از عروسی من. مامانم خیلی تنها شد داغون شد کل موهاش سفید شد ولی باز برگشت به زندگی. دنیا همینه، چ میشه کرد

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤