2777
2789
عنوان

نفری یه چرا باحال اضافه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 38233 بازدید | 4164 پست
افرین ایول تو زودپز حتما اره؟😒😑😂😂😂

نه عاسیسم لوبیا رشتی پخته داشتیم سبزی سرخ شده داشتیم با گوشت چرخ شده درست کردم تو 2ساعت جا افتاد 😐 

کار همیشه منه مهمون یهویی که میاد مادرم میگه مریم قرمه سبزی بذار 😂

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

نه عاسیسم لوبیا رشتی پخته داشتیم سبزی سرخ شده داشتیم با گوشت چرخ شده درست کردم تو 2ساعت جا افتاد 😐 ...

دست گلت دردنکنه 😂😂😂😂😍😍

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عاسیسم لوبیا رشتی پخته داشتیم سبزی سرخ شده داشتیم با گوشت چرخ شده درست کردم تو 2ساعت جا افتاد 😐 ...

چجوری قرمه سبزی با گوشت چرخ کرده درست کردی مثل کوفته تبریزی و قلقلی؟

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

میسی😍

😍😍💃🏻🫂

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

چجوری قرمه سبزی با گوشت چرخ کرده درست کردی مثل کوفته تبریزی و قلقلی؟

تو گوشت پیاز رنده میکنم با ادویه ورز میدم قلقلی کوچولو درست میکنم میذارم تو قابلمه خیلی عالی میشه  با لوبیا رشتی مجلسی در میاد😂

تو گوشت پیاز رنده میکنم با ادویه ورز میدم قلقلی کوچولو درست میکنم میذارم تو قابلمه خیلی عالی میشه ب ...

جالب بود 

امتحان میکنم حتما

من بین غذا ها عاشق فسنجونم خیلی هم خوب درست میکنم💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

هلوووو بابابزرگآره سه چهارتایی هستیم

بابابزرگ عمته

آ ملکه میخواست جرعت و حقیقت بزنه زد؟

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

جالب بود امتحان میکنم حتمامن بین غذا ها عاشق فسنجونم خیلی هم خوب درست میکنم💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

فسنجون اصلا بلد نیستیم درست نمی‌کنیم😬

فسنجون اصلا بلد نیستیم درست نمی‌کنیم😬

من چون خودم خیلی دوست دارم یاد گرفتم

من برم اونطرف فعلا گلم😘😘😘😘