2777
2789
عنوان

امروز داشتم میرفتم پسرمو از مدرسه بیارم ی پسر جوون

| مشاهده متن کامل بحث + 2751 بازدید | 88 پست
تو خوبی

به به خواهر خودت خوبی خودت گلی خودت خانومی خوبی از خودته

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جالبه که با حرف های پسرهای دبیرستانی که سرگرمی و تفریحشون جمع شدن جلوی در مدرسه دخترونست تو دلتون کی ...

به شوهرم گفتم لبخندی عمیق از رضایت روی لبانش نشست و زول زد تو چشمام اما چه فایده

خدایا

زنان سرزمینم😂😂😂

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

آره دارم بخاطر اینکه اون گفت خوشگلم خوشحال نشدم بخاطر اینکه حس گردم خوشگلم خوشحال شدم🤣🤣

درکت میکنم عزیزم.حالا اینجا به بعضیا بر خورده.مگه بده به ادم بگن خوشگلی.زنها با همی حرفها و اعتماد به نفس دادنا جوان می مونن

اینکه مرد غریبه این حرفو زده ....

من بودم خوشحال نمی‌شدم واقعا 

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

چقدر میچسبه خداییما خانوما همیشه نیاز داریم یکی بهمون یاداوری کنهشوهرامون هم که به درد لای جرز دیوار ...

فقط لایک ب امضات.

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴
2810