2777
2789
نگران نشو تهش ممکنه پاپیلاری کارسینوما باشه که جراحی میکنن تیرویید را در میارن ،و جز سرطانهای خیلی خ ...

والا دکتر من گفت خنده داره اگه بهش بگی سرطان گفت تقریبا نود درصد مردم دارن و بی‌اطلاع هستن از وجودش پس جای نگرانی نیست

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
منم علت اینهمه شیوعشو نمیفهمم تو فامیلای خودمون شس هفت نفر دارن یه نفرم منجر به جراحی شده چطور شد یه ...

چون فامیلی و ارثی هست ،برا همین تو یه فامیل خیلی ممکنه شایع باشه سرطان تیرویید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لنف نود دارین فکر میکنم باید جراحی بشین اصلا استرس نداشته باشین بیماری خطرناکی نیست فوقش عین اپاندیس ...

لنف نود یعنی چی عزیزم ممنون از پاسخگوییت

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️
والا دکتر من گفت خنده داره اگه بهش بگی سرطان گفت تقریبا نود درصد مردم دارن و بی‌اطلاع هستن از وجودش ...

تو‌سن بالای ۶۰ سال و ابعاد بزرگ ندول خطرناکه ،ممکنه متاستاز بده به ریه و استخوان ولی سن ایشون خوبه و ابعادش هم خوبه ،،ما هم فامیل درگیر داریم منم منتظرم یه روز بگیرم 😅

چون فامیلی و ارثی هست ،برا همین تو یه فامیل خیلی ممکنه شایع باشه سرطان تیرویید

اگر تجربه ی منو بخوایین ناراحتی و غم و غصه شدید به همراه بغض عمیق علتش هست چون هم خودم هم دختر عمم بعد یک شکست بسیار بزرگ تو زندگیمون بلافاصله دچار این بیماری شدیم اون مجبور شد جدا بشه و طاقت دوری بچه هاشو نداشت همش گریه میکرد کارش به سرم و ارامبخش میکشید و بعد چند ماه اینطور شد و جراحی کرد شکر خدا الان خوبه 

تو‌سن بالای ۶۰ سال و ابعاد بزرگ ندول خطرناکه ،ممکنه متاستاز بده به ریه و استخوان ولی سن ایشون خوبه و ...

عزیزم درسته ۳۴ سالمه ولی تمام استخوانم دردمی‌کنه😂

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️
عزیزم درسته ۳۴ سالمه ولی تمام استخوانم دردمی‌کنه😂

نه نکران نباش،ولی اکه بدخیم‌بود حتما عمل کن و سرسری نگیر جون میتونه رشد کنه و پخش بشه ،سن شما و ابعاد ندول شما که حدود یک سانت هست خیلی خوبه ،،تازه در بدترین حالت که بدخیم هم باشه به خاطر سنتون و ابعادش خیلی پیش آگهی خوبی داره ،

اگر تجربه ی منو بخوایین ناراحتی و غم و غصه شدید به همراه بغض عمیق علتش هست چون هم خودم هم دختر عمم ب ...

ممکنه ولی این بیماری خیلی خیلی فامیلی هست ،،کل خاندان اکثرا چک بشن حتی بی علامت ندول دارن و وقتی نمونه بگیرن اصولا بدخیمه یا بدخیم میشه در آینده 

نه نکران نباش،ولی اکه بدخیم‌بود حتما عمل کن و سرسری نگیر جون میتونه رشد کنه و پخش بشه ،سن شما و ابعا ...

ممنونم التماس دعا