اگه حالت های افسردگی داری تاپیک درمان افسردگی بدون دارو رو بخون، مشاوره هم خوبه برات
اگر تلاش کردی و از طریق روانشناسی مشکلت حل نشد، احتمالا دعا داری که فقط دعا نویس میتونه برات باطل کنه،هر کاری باید پیش متخصص خودش رفت، ولی ترجیحااااا اول مشاوره برو و تاپیک مو تمرین هاشو انجام بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله امکانش هست اگه حالت های افسردگی داری تاپیک درمان افسردگی بدون دارو رو بخون، مشاوره هم خوبه براتا ...
داداشم 3 ساله افسرده شده انقدر دکتر متخصص روانشناس رفته که نگو ولی میگه ذهنم قاطی پاتی شده ذهنیتم عوض شده راست میگه یه آدم دگ شده خیلی آروم و منطقی و خوب بود الان پر از خشم عصبانیت و کینه ای و حساس و افسرده شدا
اگر پیش دعانویس قرانی بری باز ی سری کار بهت میگه انجام بدی مواظب باش پیش کسایی که موکل دارن نرو
کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
اگر هم بری پیش اینا که تاس میندازن یا اینه دارن که اینا صد درصد موکل شیطانی دارن مشکلت و دوبرابر می کنن
کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
داداشم 3 ساله افسرده شده انقدر دکتر متخصص روانشناس رفته که نگو ولی میگه ذهنم قاطی پاتی شده ذهنیتم ع ...
خوب اگه توسط روانشناس حل نشه باید سرکتاب اینا باز کنن، خیلی از مریضی ها بخاطر وجود غیر ارگانیک ها تو بدن آدم بوجود میاد، البته حتما بگردین آدم کاربلد واقعی پیدا کنین که بدنش روپاکسازی کنه
اگر پیش دعانویس قرانی بری باز ی سری کار بهت میگه انجام بدی مواظب باش پیش کسایی که موکل دارن نرو
عزیزم همه اونایی که اینکارارو انجام میدن موکل دارن،بدون اونا هیچ کاری نمیشه انجام داد، قرآن و نماز و دعا های معمولی برای حالت های سطح پایین جوابگو هست، وقتی کسی درگیر طلسم باشه یعنی شیطانی وارد بدنش شده و از همون روش هم باید از بدنش بیرون کنن.
عزیزم همه اونایی که اینکارارو انجام میدن موکل دارن،بدون اونا هیچ کاری نمیشه انجام داد، قرآن و نماز و ...
بیشتر مواقع با این کارا حل. میشه
الان دیگه نمیشه به کسی اطمینان کرد بیشتر موکل شیطانی دارن چاره چیه
هرکسی که سر درنمیاره تو ایتا کانال عصرآگاهی رو سرچ کن ومطالعه کنالزاما این نیست که کسی برات طلسم گرف ...
منم کامال عصر اگاهی دارم واقعا خیلی کانال خوبیه