2777
2789
عنوان

بچه ای که زردی داره میخوابه ❔

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 39 پست
بی حاله اندازه یه قاشق چایخوری میخوره نرماله؟

چند روزشه؟ اگه تازه به دنیا اومده آره کافیه ولی دو ساعت یکبار باید شیر بخوره حتی اگه خوابه باید بیدارش کنین

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منو‌با زردی 9 بستری کردن

گروه خونتون منفی بود؟ بعضی دکترا حساسیت بیشتری دارن برای دخترم درعرض یه روز که اصلا زردی نداشت شد15 

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
پسر منو‌با زردی 9 بستری کردن

دختر من تو بیمارستان زردیش ۹ بود میخواستن ازش خون بگیرن و بستری کنن که اجازه ندادیم و امضا کردیم آوردیمش خونه گذاشتیم زیر دستگاه ۶ لامپه روز بعد رفتم مطب دکتر فوق تخصص زردیش ۷ بود گفت اصلا زردی نداره زردی ۹ هم اصلا نیاز به بستری نیست

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
گروه خونتون منفی بود؟ بعضی دکترا حساسیت بیشتری دارن برای دخترم درعرض یه روز که اصلا زردی نداشت شد15

نه عزیزم ب مثبت بود ...

فکر کن تازه از زایمان دراومدم بچمو بردن زیر دستگاه 

خیلی عذاب کشیدم دو شب علارغم زایمان سختم که 13 ساعت طول کشید لحظه نخوابیدم 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
صبح میبریم

کاش امشب میبردین یه دیقه شم یه دیقه است فرداصبح زودببرین الانم خنک نگهش دارین شیرخشکم بهش بدین نه شیرمادر یه طلاهم بهش اویزون کنین

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
2810