2777
2789
عنوان

معلم تا میتونه تکلیف میده😂

2127 بازدید | 19 پست

یعنی معلم پسرم روزای اول به حدی تکلیف میداد ک من حوصلم سر میرفت چه برسه ب بچه😆

الان که دست بچه راه افتاده خیلی کم تکلیف میده ،منم بدجنسی میکنم بیشتر سرمشق میگیرم🦦

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مداد خوب دست میگیره؟خسته نیس؟تکالیف زیاده؟سخت میگیری؟؟

نه مداد گرفتنش عالیه ی صفه میده 

سخت که میخام مث خودش بنویسه نباشه پاک میکنم میگم دوباره بنویس 

اذیتم میکنه تازه زایمان کردم سرش داد میزنم

دیگه دیشب خیلیی اذیتم کرد ۳ تا تکلیف داشت دوتاش رو انجام داد رو سومی اذیتم کرد زدمش خودم نشستم گریه کردم جدیدا خیلییی بی طاقت شدم

نه مداد گرفتنش عالیه ی صفه میده سخت که میخام مث خودش بنویسه نباشه پاک میکنم میگم دوباره بنویس اذیتم ...

شاید اون لوحه و سرمشق براش سخت باشه ،یکم نقطه چین بزار کامل کنه تا قلق کار بیاد دستش 

انقدر پاک نکن ،بچه وسواسی میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تایمش چرخشی هست وقتی تایم صب باشه ساعت ۲تکالیفشو میشینم بهش میگم تایم ظهر که باشه شب بهش میگم

ببینید بچه اون لحظه مشکلش چیه 

بخاطر حضور بجه جدید ب اندازه کافی تحت فشار هست ،شمالطفا کمی مدارا کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید اون لوحه و سرمشق براش سخت باشه ،یکم نقطه چین بزار کامل کنه تا قلق کار بیاد دستش انقدر پاک نکن ، ...

آره دقت کردم دیگه خودشم حساس شده تا خودم تایید نکنم بعدی رو نمینویسه

ریاضیش عالیه فقط تو نوشتن کنده علومش آزمایشی هست ولی بلده هم قرآن هم ۲تا سوره دادشون حفظشون کرد فقط مشکلش کند نوشتنش

ببینید بچه اون لحظه مشکلش چیه بخاطر حضور بجه جدید ب اندازه کافی تحت فشار هست ،شمالطفا کمی مدارا کن

نمیدونم چون خاهرش که ۴ سالشه خیلیی اذیت میکنه وقت نوشتن

معلمش هم بهم‌ گفت رو نوشتنش کار کن

آره دقت کردم دیگه خودشم حساس شده تا خودم تایید نکنم بعدی رو نمینویسهریاضیش عالیه فقط تو نوشتن کنده ع ...

تشویقش کن فقط 

میبینی بهتر میشع

1
5
10
15
20
25
30
35
40