بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حساسیت به پروتئین گلوتن دو نوعه یه نوعش غیر سلیاکیه یه نوعش سلیاکیه
برای دختر شما مشخص شده کدوم نوع هست؟؟
برای من غیر سلیاکیه
راهش هم اینه رژیمش رعایت بشه،،نون و این جور چیزا رو باید مختص سلیاک باشه تا بتونه بخوره.
از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....//// پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....
سلیاک یعنی حساسیت به پروتئین گلوتن..پروتئین گلوتن ، در گندم و جو وجود داره این حساسیت باعث میشه بدن به پروتئین واکنش بده و سلول های ریزپرزدار روده گوچک رو از بین ببره نتیجه اش میشه افت شدید جذب مواد غذایی از روده باریک باید رژیم غذایی بدون گلوتن داشته باشن تا به حالت عادی برگردن
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄