2777
2789

ی ظرف شیشه ای طرح دارتوش خوراکی ریختم براش ظرف برد براخودش برومم نیورد

دیت قبلی هم یکی ازوسیله هام توجیبش جاموند پیام دادگف جامونده گفتم باربعد اومدی بیارش باخنده گف باش😂ولی بعید میدونم بیاره

حضوری هم روم نمیشه بگم چون زیادقیمتی نداره

ولی چرااینجوره ؟همچین تجربه ایل داشتید؟

واقعا ازرو علاقس مثل کلاغ همه چیز برمیداره چون میخادوسیله هام پیشش باشن یاموضوع چیز دیگس؟خودشم ک هیچی برام نمیخره وسمایلمم میبره🤣🙆‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احیانن دوست دختر داداشم نیستی؟؟؟

کلی وسیله جورواجور تو اتاقش پیدا میشه تازه چندتا قابلمه آورده هرچی مامانم میگه مال کیه میگه ول کن بردار مال خودت😁

براش غذا آوردن مثلا

حتما اونقدر چیزه بی ارزشیه که یادش میره

اگه مهم نیست وسیلهه بیخیال باو

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

واسه من ساپورتم دستشه نمیده

میگه هی بو میکنم بغل میکنم دیگ پس نمیدم😭😂

مُشاور کنکور و مدرسه❤️رتبه ۳ رقمی کنکور و دانشگاه فرهنگیانی بودم🌝 خودتو زندگی کن🎀اللهم عجل لولیک الفرج 😍

احیانن دوست دختر داداشم نیستی؟؟؟کلی وسیله جورواجور تو اتاقش پیدا میشه تازه چندتا قابلمه آورده هرچی م ...

واس چه با حاله 

اون دختر بدبخت واسه قابلمه ها گم شده باید جواب پس بده🤣

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

واس چه با حاله اون دختر بدبخت واسه قابلمه ها گم شده باید جواب پس بده🤣

تازه قابلمه میاره مثلا درش به خودش نمیخوره چپکی میاره مامانم میگه آخه اون دختر اگه زن زندگی بود سر قابلمه رو درست میآورد 😂

تازه قابلمه میاره مثلا درش به خودش نمیخوره چپکی میاره مامانم میگه آخه اون دختر اگه زن زندگی بود سر ق ...

وای خدا😝فک کن دیگه تو خونه شون ظرف در داری نمونده یا میدونن قرار نیست پس بیاره قابلمه بدون استفاده میارن

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

وای خدا😝فک کن دیگه تو خونه شون ظرف در داری نمونده یا میدونن قرار نیست پس بیاره قابلمه بدون استفاده ...

😂😂حالا مامانم چه بیکاره می‌ره. برا قابلمه ها در خودشونو جدا میگیره😂😂اینقدددد میگرده تا پیدا کنه