2777
2789
عنوان

شوهرم و مادرم داغونم کردن

246 بازدید | 17 پست

مادرم یه واحد خالی داره میشه ۳۵۰ تا ۴۰۰ رهن کامل بده

شوهرم بابت مسکن ملی  باید ۲۰۰ تومن واریز کنه

مادرم نه حاضره قرض بده نه حاضره باهامون شراکت کنه

اینا در حالیه که توقع داره شوهرم هر دو هفته یکبار ۸۰۰ کیلومتر بره و برگرده مادرم رو ببره باغشون رو آب بده اونجا توی آفتاب درختارو آب بده میوه بچینه مادرم رو سر خاک پدرم ببره و ..... در حالیکه برادرم فقط دو بار مادرم رو برده دکتر 

همه اینا در حالیه که مادرشوهرم ۸ ساله ۱۰۰تومن قرض داده دامادش 

میگه در گذشته بدحسابی کرده شوهرت

حالم به شددددت بده

شوهرم مدام بهم سرکوفت میزنه

و به شدت میترسم با مادرم قطع ارتباط کنه منم نبره خونه مادرم

خودم واقعا نمیتونم تنها برم چون شهر دیگه ای هست و منم بچه کوچیک دارم

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

حالا گیرم که مادرت داره😐چرا قرض بده ،توقع الکی!!!

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون منم بچشمچون واسه خونه نیاز به کمکش دارم

نمیتونی مجبورش کنی...

بعدم زیادی از مامانت و پولش و... جلوشوهرت بگی.

از لجش قطعه رابطه میکنه کلا باهاشون.

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌
واقعا خب چه دلیلی داره بهت نمیده شما هم نبریدش باغش جدی میگما نبریدش

بخدا بخاطر اینکه بابام ۵ ماهه فوت کرده دلم نمیاد

حق داری 

ادم موقع نیاز به دخترش کمک نکنه پس به کی کمک کنه. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
نمیتونی مجبورش کنی...بعدم زیادی از مامانت و پولش و... جلوشوهرت بگی.از لجش قطعه رابطه میکنه کلا باهاش ...

من نگفتم

خونش ۴ طبقه اس 

طبقه اول خالیه

اولش خودشگفت برام بزارید دیوار مستاجر بیاد

بعد کلا پشیمون شد 

حاضره خونه خالی بمونه تا الان میتونست ۵۰ میلیون کرایه بگیره

به لج ما خودش ضرر کرده

حق داری ادم موقع نیاز به دخترش کمک نکنه پس به کی کمک کنه.

بآور کن

مادر پدرم هنوز زنده اس و قانونا ازش ارث میبره

بخاطر اینکه خونه رو از مادرم نگیره قولنامه دستی نوشتیم و جعل ام ضای پدرم که ازش نگیره

همین یک خواهر و برادرین؟

شاید میترسه به شما بده بقیه خواهرت حرف بزنن

مگه ارثیه شما نیست؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
همین یک خواهر و برادرین؟شاید میترسه به شما بده بقیه خواهرت حرف بزننمگه ارثیه شما نیست؟

دو خواهریم یه برادر

خواهرم تنهامون گذاشت رفته خارج

برادرم سالها باهاشون قهر بود بعد که اشتی کرد خدا شاهده سالی نهایت ۳ بار میومد اونم با دعوت

و اینوا من ۱۵ ساله متاهلم هنوز خونه داداشم رو ندیدم

و اما خونه 

ارث ما هم هست 

۲ دانگ مادرم ۴ دانگ پدرم

والله من تا زنده اس ازش ارث نمیخوام

حتی گفتم بیا خونه ما رو با ما شریک شو تا ما بتونیم خونمون رو بگیریم

دو خواهریم یه برادرخواهرم تنهامون گذاشت رفته خارجبرادرم سالها باهاشون قهر بود بعد که اشتی کرد خدا شا ...

حق داری عزیزم

خودت تنها باهاش حرف بزن. بگو من گیرم ممکنه خونه رو از دست بدم. به هر حال حق شمام هست. خدا رو خوش نمیاد