2777
2789
عنوان

شهر آزاد بدون مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 82 پست
پسری که میاد توی این سایت دنبال شکار هست . اینقدرم منحرفن که با جواب ما ارضاء میشن بهتر نیست ارضاشون ...

جواب چیو بدم؟ 

خوب میکنی جواب نمیدی من کلی میگم مثلا بعضی از زن ها هم هستن همینجوری میگیرنت حرف بارت میکنن میخوام بیخیال باشم جوابشونو بدم ولی نمیتونم اعصابمو‌ خورد میکنن

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

ن رو ب منحدمی نمیره چون همین الان دارن تحقیق میکنن چ جوری زن یدون اسپرم باردار بشه، جامعه رو پیشرفته ...

اگر  قرار شد یه شهر مخصوص زنها باشه و بدون مرد حامله بشن باید بچه‌ها هم همش دختر بدنیا بیان نمیشه پسرا رو زنده به گور کنن یا بزرگ که شدن درشون کنن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب چیو بدم؟ خوب میکنی جواب نمیدی من کلی میگم مثلا بعضی از زن ها هم هستن همینجوری میگیرنت حرف بارت ...

زنها جواب دادنشون خیلی فرق میکنه با مردا . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

اگر قرار شد یه شهر مخصوص زنها باشه و بدون مرد حامله بشن باید بچه‌ها هم همش دختر بدنیا بیان نمیشه پس ...

وجدانن راجع من چ فکری کردی دختر 😄😄😄

اصلا یک درصد به زنده به گور کردن فکر نمیکنم دور ازجون همه 

من خودمم متاهل هستما 😄ولی دوره نوجونیم ک انقدر از پسرا بدم میومد و از دخترای خل وضع بیزار بودم 

به همچنین رویایی قکر میکردم جایی بدون مرد و زنان کاملا عاقل باشم به فکر پیشرفت علم باشیم

به سوال خودت اصلا دقت نکردیااا 

اگه جایی باشه فقط زنها باشن و باردار هم بشن چون اونجا فقط زن هست بچه اشون مطلقا دختر میشه و این چرخه هی تکرار میشه 

حالا ی درصد پسر شد کدوم مادر کثافتی دلش میاد بچه اشو زنده به گور کنه‌ دور از جون اصلا 

کلا این ریپلایت اشتباه بود جایی ک تصور میکنی همش زن باشه پسر ب دنیا نمیاد اگر هم ب دنیا اومد میشه همین وضعیت کنونی

یعنی ریشه سوالتو از دم زدی 😄

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

زنها جواب دادنشون خیلی فرق میکنه با مردا .

اره اونکه فرق میکنه 

من خودمم مخالف مردها تو سایتم 

ببین مثلا تاپیک زدم مردها نیان تو سایت 

زنها کامنت منفی گذاشته بودن بعد تاپیکو ترکونده بودن 

وجدانن تو باشی چیکار میکنی 

جواب اینجور زنا رو‌چی میدی ؟ یا بیخیالشون میشی؟

بهتون میاد آقاباشین

دقیقا این کاربر آقا هست یه جایی هم با کسی درگیر شد یکی اومد بهم گفت این آقا هست و اهل شیرازه و ... در کل اعتماد نکنید این کاربرو گزارش کنید تعلیق بشه

منظورم نسرین 1657 هست

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react 

نه ولی  اگه بگن فقط خودت تنها هستی آره اونم یه مدت فقط 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی