2777
2789
عنوان

شهر آزاد بدون مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 82 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سخت نبود ؟

خب ب نظرم شاید سخت باشه شاید هم نه 

من که کل بچگیم و جونیم تو مدرسه دخترونه بودم همه دعواها و تروما هاشون مال پسرا بود شکست عشقیشون و بلاهایی ک سرشون میومد و اشک هایی ک میریختن همیشه هم پسرا رو تو چشمم بد نشون میدادن ک گرگن و سواستفاده گردن  همه جامعه و کل دنیا عاشق بچه پسرن و میگن دختر سخته من 

همین استرس حجاب گرفتنی ک برای دخترا گذاشتن و پسرا همچنین استرسی رو نجربه نمیکنن ب نظرم اگر یه جامعه باشه همش دختر باشه شاید مشکلات داشته باشه ولی به اندازه الان ما نمیشه ، اینم بگم واقعا بعضی دخترا سمی هستن و سو استفاده گر تو همین تاپیکی ک زدی مشخص شده ک چ قدر از همجنس خودشون متنفرن و حاضرن سر به تنمون نباشه  

یا مثلا  خیلی فکرشون قدیمی و خرافاتی هستند میخوان تورو درستت کنن حالمو بهم میزنن اون مدلیشون 

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

میگم یه پسری تو همین تاپیک بی احترامی کردا گفته دیونه هستی  و موفق باشی 

جوابشو ندادی 

چرا جواب نداذی ؟ یعنی ارزش نداره واسه اینا وقت بذاری ؟

ممنون میشم بهم بگی 🥹

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

خب ب نظرم شاید سخت باشه شاید هم نه من که کل بچگیم و جونیم تو مدرسه دخترونه بودم همه دعواها و تروما ه ...

همچون جامعه‌ای محال است چون عملاً به سرعت مضمحل میشه . فقط خواستم میزان چندشی که تفکر حاکم نسبت به مرد ایجاد کرده رو نشون بدم . 

بدون تردید اگر از مردان در مورد جامعه بدون زن سوال بشه همه مخالفت میکنن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

من چند تا پا قرص میکنم از همچون جهنمی فرار کنم .شماها یکبار برید یه دانشگاه زنانه درس بخونید تا متوجه بشید سپردن همه امور به خانما و یه فرهنگ تک جنسیتی چه نتیجه فاجعه ای در پی داره 

یه شهر پر از جیغ جیغ😂

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
میگم یه پسری تو همین تاپیک بی احترامی کردا گفته دیونه هستی و موفق باشی جوابشو ندادی چرا جواب نداذی ...

پسری که میاد توی این سایت دنبال شکار هست . اینقدرم منحرفن که با جواب ما ارضاء میشن بهتر نیست ارضاشون نکنیم ؟ دوست دارم جواب بدی 

ببخشید ولی کنار اومدن با همجنسامون سختتره همینجارو ببین بعد خیلیاشون به یه جایگاهی میرسن خدا رو بنده ...

دقیقا من استاد راهنمام زن بود پدر منو درآورده بود.تو اون دوران نحس به خودکشی فکر میکردم .هزار درد و مرض گرفتم از دستش ،همه دوستام هم که استاد راهنماشون زن بود به گه خوردن افتاده بودن ،مشکل اعصاب و خیلیا انصراف و ...به خاطر یه مشت استاد عقده ای، تنبل و بی مسئولیت 

بر اساس تجربه خودم میگم 

کافیه یه سر به اداره جات بزنید ببینید خانوما با ارباب رجوع چه رفتاری دارن یه جوری خودشون دست بالا میگیرن آدم جرات نمیکنه یه سوال بپرسه ازشون، حتی منشی های خانوم هم خودشونو میگیرن و به زور جواب میدن ،چه برسه کارمند باشن و استاد دانشگاه یا حالا هر جایگاه دیگه ای داشته باشن....

دیگه خدارو بنده نیستن

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

بر اساس تجربه خودم میگم کافیه یه سر به اداره جات بزنید ببینید خانوما با ارباب رجوع چه رفتاری دارن یه ...

ویزیتور دکترای متخصص خودشو بالا تر از دکتر میدونه . رفتار دکتر خیلی خاضعانه تر هست . 

همچون جامعه‌ای محال است چون عملاً به سرعت مضمحل میشه . فقط خواستم میزان چندشی که تفکر حاکم نسبت به م ...

ن رو ب منحدمی نمیره 

چون همین الان دارن تحقیق میکنن چ جوری زن یدون اسپرم باردار بشه، جامعه رو پیشرفته و همین الان تو خارج یه عالمه زن هستن بدون شریک زندگی باردار میشن با استفاده از تکنولوژی چیزی که هنوز خیلی از زن های ایرانی نه فکرشون بهش میرسه نه پذیرایی باورش رو دارن حتما عیب میدوننش خب هرکسی هم طرز تفکری داره البته 

و صد البته مردها تا اسمشون میاد یا شکم و ریش و پشم و چشم هیر میافتی تو مدرسه خودشون ب خودشون رحم نمیکردن و تا میخورن به هم فحش و کتک میزنن همدیگه معلومه به زن ها احتیاج دارن ولی خیلی از زنها رو دیدم همینجا تنها زندگی میکنن پاک و قوی دارن ب زندگیشون ادامه میدن ج بسا زندگی مطلقی الانشون بهتر از متاهلیشون بوده 

حالا اینارو میگم ولی الان زنهای سایت بهم زخم زبون میزنن😄