2777
2789
عنوان

مذهبیا میشه بیاید اونا که نمازاشون اول وقته

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 40 پست

همین که اذان زد باید سریع بری وضو بگیری که همون لحظه نمازو بخونی 

من گاهی سرم شلوغه یا مثلا مشغول یه کاریم اذان که میزنه نمیرم سریع وضو بگیرم عذاب وجدان میگیرم 😂 شیطونو لعنت میکنم سریع میرم که به اول وقت برسم 

این خیلی بهم کمک کرد یکی این که میگن وقتی اذان میزنه خدا میگه بنده ی من بیا من دوست دارم با من حرف بزنی این خیلی قشنگو دلچسبه :)))))

شد شد ، نشد خدا بزرگه :) 
همین که اذان زد باید سریع بری وضو بگیری که همون لحظه نمازو بخونی من گاهی سرم شلوغه یا مثلا مشغول یه ...

🥺🥺🥺

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین که دغدغشو داری خیلی خوبه. فقط خدا باید کمک کنه. متاسفانه من نماز صبحم خیلی دیر میشه ولی بقیه رو سعی میکنم سریع بخونم. اتفاقا اول وقت میخونم انگار خیالم راحتت ه. اونطوری ادم انگار استرس داره.

آفرین

ممنون من چندسال قبل به شدت نمازامو میخوندم اینقدر به خدا نزدیک بودم. همه کارام درست میشد و خود به خود رو روال میفتاد میدونم کمک خدا بود

اما متاسفانه کاهلی کردم و رها کردم. روم سیاه یه گره افتاد تو زندگیم.... هیچکاری ازم برنمیومد نه میتونستم باکسی درددل کنم نه دستم به جایی بند بود دوباره با روی سیاه رفتم در خونه خدا. برام دعا کن لطفا کاش خدا به راه راست هدایتمون کنه

آدمها بدون عکس العمل ما قدرتی ندارن ، به هر بی ارزشی واکنش نشون ندین😉

همین که اذان میگن  علی فرح امام زمان رو بخون باید وضو بگیری سجاده پهن کنی نمازت رو بخونی هر کاری هم داری اراده کن کنار بذاری اون لحظه ونمازت رو بخونی 

عزیزم ما یک تاپیک دورهمی داریم برای نماز خواندن اگر دوست دارین اونجا تگتون کنیم باعث تشویق به نماز اول وقت میشه 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

ببین چندتا چیز خیلی مهمه اول بدون مهمترین عبادت نمازه شب اول قبر ازت اول نمازو میپرسنو میبینن اگر اونو قبول کنن تمام عباداتت قبول میشه و اگه ردشه همه عباداتت رد میشه.ستون دینه نباشه دینی وجود نداره.پیامبر عزیزمون گفته تو این دنیااز نماز خوشم میاد.اینارو بخون میفهمی خیلی خیلی مهمه.بعد تصویر زیرم ببین

🏴بخشودگی اهل گنه در صف محشر وابسته به یک گردش چشمان حسین❤️ است🏴
نماز رو در سریع ترین حالت ممکن بخونقنوت نگیر ؛ تسبیحات یه بار بگوسه ماه اینطوری بری دیگه بعدش روال م ...

اتفاقا به نظرم هر چقدر برای نماز بیشتر ارزش قائل بشی بیشتر جذبش میشی من که اینجوریم 

وقتایی که نمازمو با حسو حال خوب میخونم بینش تسبیحمو میزنم آرومو با ارامش نمازمو میخونم حالم بهتره تا وقتایی که فرتی فرتی و تند بخوام نماز بخونم

شد شد ، نشد خدا بزرگه :) 
ممنون من چندسال قبل به شدت نمازامو میخوندم اینقدر به خدا نزدیک بودم. همه کارام درست میشد و خود به خو ...

خدا عاشق توبه ‌کنندگانه تو منو دعا کن 

🏴بخشودگی اهل گنه در صف محشر وابسته به یک گردش چشمان حسین❤️ است🏴
منم چند روزه شروع کردم کاش خدا کمکم کنه

می تونی 

دمت گرم 🥹

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

سلام. شما رو که میشناسم مذهبی و معتقد هستین و به بقیه دوستان هم کمک میکنین و انگیزه میدن.
ولی خب به خدا و امام زمان متوسل بشین و همت و اراده تون رو بیشتر کنین.
از دوستانم هم کمک بگیرین که تاپیک شروع نماز دارن.

@ظهور313  
@مینای_بهاری

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

سلام. شما رو که میشناسم مذهبی و معتقد هستین و به بقیه دوستان هم کمک میکنین و انگیزه میدن.

ولی خب به خدا و امام زمان متوسل بشین و همت و اراده تون رو بیشتر کنین.

از دوستانم هم کمک بگیرین که تاپیک شروع نماز دارن.
@ظهور313  
@مینای_بهاری    

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.