2777
2789
عنوان

جاریم میگه تو میخواستی منو بکشی 🥺

619 بازدید | 56 پست

بچه ها من جاریم چند روز پیش اومدن خونمون ما خونمون شمال هست اونا تهران 

بعد راستش چند بار جلو من گفته بود که به ماکارونی حساسیت داره و بدنش قرمز میشه و نفسش تنگ میشه منم وقتی درست میکردم جلوم می‌گفت 

منم چند روز پیش اومدن ماکارونی درست کردم راستش یادم بود منتهی درست کردم که لج شو در بیارم 😑🙂

از الکی گفتم گوش نداشتیم خونه 

اونم هیچی نخورد فقط ماست خورد 

حالا که رفته خونشون زنگ زده به مادر شوهرم به گریه و ...که چرا این کار رو کرده ؟

بچه ها راستش عذاب وجدان گرفتم 

اون شب بدنش قرمز شد خیلی حالم بد شد و عذاب وجدان گرفتم 

نمی‌دونم چی کار کنم از دست خودم خیلی ناراحتم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🥲🥲حالا چطور یکم بقیه رو قانع کنم 

سادیسمی

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخش ولی بدجنسی کردی

از یه سنی به بعد غمها دیگه برای نرسیدن و نداشتن نیست..!! بلکه برای اینه که اون زمانی که واقعا میخواستی،نرسیدی و نداشتی و حالا که رسیدی و داری، میبینی چقدر غم انگیزه که دیگه هیچ مزه ای نمیده...

چی بکم والا بدترین کارو کردی خیلی اشتباه بوده کارتون والا کسیو راه ندین خونتون بهتره تااین حرکتو بزنین!

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

تو که میگی نخورد چجور حساسیت کرد ، در کل کارت خیلی بد بود مهمون حرمت داره 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

کار زشتی کردی مهمون حبیب خداست کاش یه موقع دیگه به فکر لج افتادن میفتادی که میزبان نبودی. حالا زنگ بزن از دلش در بیار ان شالله اومدن جبران میکنی

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡