2777
2789
عنوان

بیاید بدون نگاه کردن به تاپیکام و امضام بگید چه حسی ازم میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 24 پست
🙈🥰🌸🥲آره تاپیکام همه رو ببچاره کردم از بس دعا خواستم

موفق باشی  

گفتم: «تو پاریس رو نمیشناسی، زیباترین شهر دنیاست.» گفت: «زیباترین شهر دنیا، شهریست که در آن خوشبخت باشی.»🏙️🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبیه خانوم معلم هایی

چقدر امضاتون قشنگه خانوم🥰💕 التماس دعا

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
موفق باشی

قربونت عشقم😘😘🤗

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
حس میکنم ادم دلنشینی هستین مانا باشید

با ارزش ترینی و لایق بهترینها🤗💕🌸🌸🌸اینکه خدا قلب مهربونتو لمس کرده کاملا حس میکنم

با ارزش ترینی و لایق بهترینها🤗💕🌸🌸🌸اینکه خدا قلب مهربونتو لمس کرده کاملا حس میکنم

قربونت برم ازخوبی خودته گلم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چقدر امضاتون قشنگه خانوم🥰💕 التماس دعا

مرسی عزیزم حاجت دلت روا انشالله 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

قربونت برم ازخوبی خودته گلم

مرسی خدانکنه💕💕

مرسی عزیزم حاجت دلت روا انشالله

خیلی ممنونم😍😍😍🤗🤗