2777
2789
عنوان

از روی علائم هم میشه جنسیت رو فهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 89 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من علاقه شدید به شوری داشتم پسر بود سر دخترم علاقه خاصی نداشتم

آره منم شنیدم شوری بیشتر پسره اما من هیچی ویار ندارم شیرینی باشه میخورم ترشی موقع غذا میخورم اصلا له له نمی‌زنم برای چیزی

بله

خب این کارو میگم بکن بعد بیا نتیجه شو بهم بگو من بهت جنسیتشو میگم یه نخ تو سوزن کن بعد بزار بالای مچ دست چپت بعد 

سوزن خودش شروع به حرکت می‌کنه بعد بیا بگو چجوری چرخید تا بهت بگم بچت چیه

من هم تو بارداریم نه لک آورد نه جوش زدم نه سیاه شدم نه ویار داشتم مثلا شیرینی دوست دارم تو بارداری ه ...

منم دقیقا همینم اصلا بعضی وقتا میگم آیا باردارم😂 شاید باورت نشه هنوز بعضی وقتا رو شکم می‌خوابم یا میدوام تند تند راه میرم

دوست دارم بدونم اتفاقاتگم کن خودمم هیجان دارم😍🥰 انشالله که صحیح و سلامت باشه اول بعد ببینیم حدسمون ...

دقیقا سلامتیش از همه چیز مهم تره و می‌خوام ببینم چرا یدونه تون نگفت دختر😂

نمیشه گقت من ۳تا دختر دارم۱بارم تهوع نداشتم چنتا رو میشناسم دختر داشتن از شدت تهوع بستری میشدن

آره قبول دارم چون خواهر من پسر داره باور نمیکنی از اول تا آخر بارداری فقط بالا میآورد اصلا یه وضع افتضاح 

از منم بگو لطفا مادرشوهرم میگه انگار نه انگار بارداری تغییر نکردی ویار ندارم از چیزی بدم نمیاد فقط س ...

تاریخ تولدتو و تاریخ آخرین پریودی تو بگو شاید بتونم من بگم البته احتمالاته صددرصدی نیست

2810