2777
2789
عنوان

سندروم دست بی نمک 🙌🧂

89 بازدید | 12 پست

روز اول مهر برای معلم اول دبستانم دسته گل فرستادم 

حالا خودم اون موقع تهران نبودم و با چه مصیبتی اینترنتی دسته گل انتخاب کردم و فرستادم، بماند

الان درست یک ماه گذشته 

هیییچ پیام تشکری بهم نداد

با وجود اینکه شماره ام رو داشت، باهاش در ارتباط بودم و می دونست که من دسته گل رو فرستادم

فکر کنم یک ماه زمان برای یه تشکر ساده کافی هست

بماند که چقدر ناراحت شدم و دلم برای خودم سوخت 

ولی یه درس مهم گرفتم

یاد مواقعی افتادم که خدا یه هدیه ای رو با ذوق برام فرستاده، یا یه آرزویی رو که مدتها داشتم برآورده کرده، بعد من حتی متوجه نشدم، یا ذوق نکردم یا تشکر نکردم و یه بار و دو بار هم نبوده...بارها بوده!

این بار دلم برای خدا سوخت 

برای همین چند وقته بلند تشکر میکنم از خدا

مثلا همین امروز که سرم درد میکرد و مامانم یه لیوان آب انار بهم داد، گفتم خدایا میدونم کار تو بود..شکرت...شکرت

و میدونم که خوشحال میشه🥹🤲

وای چه قشنگ

منم اتفافا همین هفته پیش به مادر نامزد سابقم

اون موقع هنوز سابق نشده بود هدیه دادم 

خیلی رفتار  زشتی کرد و نصفشو ریخت دور نصفشو پس داد کلی هم اهانت کرد

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زود قضاوت نکن بعید میدونم اینطور باشه احتمالا به دستش نرسیده یا نمیدونه از طرف توعه

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

تو ولی پیام بده بگو گل تقدیم یه شمادیا همچین چیزی 

شاید یکی دیگه برده به اسم خودش داده و...

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
نه تمام مراحل رو چک کردم راستش قبلا هم این رفتار رو دیده بودن ازشون

بیخیال برا خدا کردی و درسشم خدا با جمله آخرت بهت داده

خدا جای تشکرِ اون آدم,  خودش ازت تشکر کرده. و الا به این درک نمیرسیدی. 

مرسی بخاطر این حرف قشنگت❤️

قربونت بوس بوس🥰🥰🤗💕