2777
2789

سلام خانوما، دخترم دوماه و ده روزشه، دکتر برای رفلاکسش اس امپرازول ده داده، هر دوازده ساعت نصف ساشه تو دو قاشق آب حل بشه، به همراه قطره دایمتیکون، امپرازول رو یه نوبت امروز صبح دادم بهش ولی دخترم برعکس روزای قبل که هم سخت میخوابید و هم خوابش سبک بود هم بیشتر خوابیده هم عمیق تر، مثلا صبح نه و نیم بیدار شد یازده و نیم دوازده خوابید تا ساعت سه و نیم چهار برا شیر بیدار شد هشتاد سی سی خورد دوباره خوابید،،،، بنظرتون بخاطر امپرازوله که خوابالوش کرده؟؟؟؟؟طبیعیه اینجوری؟؟؟ خیلی نگرانم نکنه مشکلی پیش بیاد، لطفا اگه تجربه ای دارین بگید🙏😢😢😢😢😢

خوب عزیزم وقتی امپرازول خورده چون رفلاکس نداشته و می‌تونسته راحت شیر بخوره و خوب سیر شده برای همین خوابش عمیق بوده خداروشکر کنید من به دخترم میدادم ولی تاثیر چندانی نداشت

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نه بخاطر اینکه اسید معده دیگه برنگشت توی دهنش و تونست راحت بخوابه ...

من از ۴ ماهگی تا یک سالگی مجبور بودم بدم به پسرم طفلکی رفلاکس داشت و واقعا اذیت بود حتما به حرف دکترش گوش کن و بهش بده بخوره ... هرچی بهتر غذا بتونه بخوره و شیر زودتر رشد میکنه و زودتر خوب میشه ...من متاسفانه هی ادا در آوردم و گفتم شاید ضرر داره ندادم هم درست وزن نگرفت هم درست رشد نکرد هم دیر خوب شد

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

سلام

منم به بچم اس‌امپرازول میدادم واسه ریفلاکسش ولی تاثیری نداشت یه مدت دادم دیگه ندادم

احتمالا شاید چون دایمتیکون هم میدی آروم شده و راحت میخوابه

بازم نمیدونم والا چون بچه من با اینا نمیخوابید

خوب عزیزم وقتی امپرازول خورده چون رفلاکس نداشته و می‌تونسته راحت شیر بخوره و خوب سیر شده برای همین خ ...

نمیدونم والا ، باخودم میگم الان بچه زبون داشت میگفت چه گیری کردیم نمیخوابم نگرانن میخوابم باز نگرانن☹️ چون مداوم سه چهار ساعت خوابید و تاحالا زیاد پیش نیومده بود اینجوری بشه نگران شدم گفتم نکنه دارو بیحالی خواب آلودگی بیاره 

سلام نه بخاطر اینکه اسید معده دیگه برنگشت توی دهنش و تونست راحت بخوابه ...من از ۴ ماهگی تا یک سالگی ...

مشکل اینه که ما مامانا برای هر چیز کوچیکی هم نگرانیم، چون پیش نیومده بود اینجوری عمیق و مداوم بخوابه نگران شدم، دوماه و خورده ای سنشه ولی تاحالا خیلی اگه خوش شانس بودیم تو طول روز فقط یه بار خواب عمیق میرفت اونم فوقش دوسه ساعته ، باقی وقتو یا نق میزد یا بیدار بود و تو تلاش بودیم که بخوابه و تو خواب بمونه سریع بیدار نشه

سلاممنم به بچم اس‌امپرازول میدادم واسه ریفلاکسش ولی تاثیری نداشت یه مدت دادم دیگه ندادماحتمالا شاید ...

دکترش گفت باید شش ماه دارو بخوره تا خوب شه و هرماهم باید بیارید دوزش رو بیشتر کنیم، زنگ زدم مطبش تا سوال کنم ، نمیدونم اصلا برا نوزاد تو این سن چقدر خواب طبیعیه یا چقدر مداوم بخوابه و شیر نخوره مشکلی نیست یا اصلا وقتی بعد چهار ساعت بیدار شد چقدر شیر باید بخوره 😢 همش میگم کاش زودتر بزرگ شه

از همون دو ماهگیش تا دوسال و خورده ای بهش دادم الان دیگه شکر خدا ۳ سالشه

خداحفظش کنه عزیزم، شماهم دکترش هرماه دوز دارو رو بیشتر میکرد؟ فقط امپرازول میدادین یا داروی دیگه ای هم بود؟

خداحفظش کنه عزیزم، شماهم دکترش هرماه دوز دارو رو بیشتر میکرد؟ فقط امپرازول میدادین یا داروی دیگه ای ...

منم امپرارول میدادم حتی یه مدت باکلوفن دادم دایمتیکون هم دادم ی مدت ولی بیشتر است امپرارول نگران نباش خوب میشن می‌دونم منم به حدی نگران بودم حس میکردم به مرز جنون رسیدم چون من خیلی نااروم بود و بدخواب

دکترش گفت باید شش ماه دارو بخوره تا خوب شه و هرماهم باید بیارید دوزش رو بیشتر کنیم، زنگ زدم مطبش تا ...

نگران نباش چشم بهم بزنی بزرگ میشه

برای بچه من فرقی نمیکرد چقدر بخوابه حتی اگه چهارساعت هم میخوابید باز همون مثلا ۹۰ تارو میخورد

زیاد سخت نگیر داروهاشو ادامه بده انشالله خیلی زود نتیجه میگیری

2810