2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به نظر من افسردگی بعد از زایمان دلیل داره دلیل هاش رو بهت میگم ۱ میگه من حامله ام نمیتونم بیرون برم مهمونی نمیره ۲ میگه من حامله ام ارتباط جنسیش حذف میشه۳به اعتقاداتش نمیپردازه ۴ خودش رو تسلیم خدا نمیدونه و همش رویا پردازی میکنه تو حاملگیش بچه ام چشش اهویی باشه لب هاش غنچه ای موهاش فر وقتی بچش به دنیا میاد میخوره تو ذوقش۵ هیچ هدفی برای خودش نداره این مادر فقط حاملگی و فرزنداوری براش هدف میشه وقتی به دنیا میاد میگه خب اینم بچه حالا چی؟ به خودت هدف زندگیت بیشتر فکر کن

عزیزم به نظر من افسردگی بعد از زایمان دلیل داره دلیل هاش رو بهت میگم ۱ میگه من حامله ام نمیتونم بیرو ...

اینو موافقم ولی الان روابط خیلی کم شده هیچ کس چشم دیدن کسی دیگه رو نداره 

این دغدعه تمام مادرهاست ،هر کس شرایطشو میسنجه بچه میاره

در مورد شرایط نمیگم. امادگی روانی رو میگم. 

از لحاظ روانی باید به یه قدرتی برسی. 

یه قدرتی که پیش پیش فکر افسردگی و اینا نباشه. چون بهش فک کنی و بترسی قطعا میاد سراغت. 

برای اینکه افسرده نشی، باید بپذیری سختی هارو و بری توی دلش. واقعا سختی های لچه داری هست و برای هر کسم متفاوته و نمیشه با توصیه دیگران کمش کرد. فقط باید تجربش کنی و اونقدر بچه بخوای که بگی با همه سختیاش می ارزه.