2777
2789
عنوان

شب ادراری

95 بازدید | 12 پست

سلام خانمها من یه دختر دارم شش سالشه شبا پوشک میبستم و حالا شبا دیگه از پوشک شب بگیرمش شبی دوبار بیدار میشم چند شب خواب موندم زد تمام زندگیم نجس شده تو رو خدا راهکاری دارید بگید شبا بهش آبکی هم نمیدم برای مسافرت چی کار می کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه تلویزیون وگوشی زیاد میبینه کمش کن ی مدت ببین تاثیر داره.شاید از بین رفت. ان شاالله از بین بره

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
در روز چی مشکل داشت برای مسافرت مراسم مهمانی عروسی چی کار می کردی

بعد از چکاب کامل وآزمایشا دکتر گفت مشکلش اینه که خوابش سنگینه بزرگتر بشه خوابش سبک میشه وخوب میشه وهمینطور شد الان ۱۴ ساله هست وکاملا خوب شد.

داروی دکتر بهش دار اسپری بود تو بینی میزد شبا اون کنترلش میکرد. البته شما باید ببری دکتر شاید مشکل از مثانه یا کلیه باشه