2777
2789
عنوان

زنیکه دل دختر شش سالمو شکست بخاطر رنگ پوستش

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 75 پست

سلام استارتر. امیدوارم متنی که مینویسم رو بخونی، حتی اگه طولانی بشه، چون بخاطر تاپیک تو، برای اولین بار داخل این سایت اکانت ساختم تا بتونم نظر بدم.🫠

اول بزار راجع به خودم بهت بگم که حرفم در نهایت بهت اثبات بشه...من الان یه دختر ۱۸ ساله هستم و البته فاقد عزت نفس، در حدی عزت نفس ندارم که اگه توی یه خیابون شلوغ راه برم و بعد یه نفر با صدای بلند بگه "وای قیافه شو ببین." یا بگه "وای چه دختر زشتی" بین اون همه آدم من به خودم میگیرم و تا یه مدت ممکنه خیلی بهش فکر کنم و ناراحت باشم. 

دلیل عزت نفس نداشتنم هم بیشتر ميندازم گردن خانوادم به خصوص مامانم. 

یادم‌ نمیاد زمانی رو که مامانم از من تعریف کرده باشه یا بهم بگه دختر خوشگلم و امثالهم.

همیشه جلوی من از دخترای هم سن و سالم تعریف میکرد که چقدر خوشگلن، آرومن و خوبن. خیلی متتظر می موندم از منم اونطوری تعریف کنه ولی خبری نبود.😂😂🙂

خیلی وقتا حتی احساس می‌کردم بچه های فامیل خودش رو بیشتر از من دوست داره. یادمه یه بارم کوچیک بودم سر این قضیه کلی جلو خودش گریه کردم😂😂

یا اوایل سن بلوغم که جوش میزدم و جای جوش روی صورتم می موند همه‌ش سر این قضیه اذیت میشدم با حرفای مامانم.

از طرف دیگه من بچه‌ی کوچیک خانواده ام و خواهر برادرام چه به شوخی و چه جدی همیشه یه نکته‌ی منفی از ظاهرم رو به روم میوردن، برام مهم نبود نیت شون چیه از اون حرفا..من سنم کم بود، مهم این بود واقعا روی من اثر میزاشتن و اگه خودم فکر نمیکردم چیزی توی بدنم زشته بعد از حرف اونا بهش فکر میکردم.

بهش که فکر میکنم غریبه ها اصلا چیز بدی راجع بهم نمی‌گفتن، یا اگرم میگفتن مثله خانوادم توی صورتم نمی‌گفتن.

حالا اینا رو گفتم که بهت اثبات کنم خانواده و به خصوص مادر خیلی نقش پر رنگی توی عزت نفس بچه و تشکیل شخصیتش دارن. چون مادر نزدیک ترین فرده بهت تا یه سنی.

خیلی هوای دخترت رو داشته باش. 

مثلا روز تولدش روی کیک به جای "دخترم تولدت مبارک" بگو بنویسن "دخترِ (خوشگلم) تولدت مبارک" 

به هر حال توی هر مناسبتی که بهش مربوط میشه یجوری به این خوشگل بودنش اشاره کن.

همیشه توی قربون صدقه رفتن به یه ویژگیش اشاره کن.

یا مثلا وقتی براش کرم ضد آفتاب میزنی بگو واسه‌ی اینه که اشعه خورشید خطرناکه و نمیخوام پوست قشنگت آسیب ببینه.

چون دیدم که خیلیا از جمله مامان خودم میگن نرو جلوی آفتاب که سیاه نشی. :/

هیچ وقت بهش نگو فلان کار رو بکن یا نکن تا سیاه تر نشی. این طوری یه وسواس واسش ایجاد میکنی.

اسرار اَزَل را نه تو دانی و نه من/وین حرفِ معمّا، نه تو خوانی و نه من/هست از پس پرده گفت‌و‌گوی من و تو/چون پرده برافتد، نه تو مانی و نه من! -خیام