2777
2789
عنوان

دوستم میگه احمقی که پشت کنکور میمونی🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 45 پست
کاری به حرفهای رفیقت ندارم اما موندن پشت کنکور اشتباهه من سه سال موندم از زندگیم زدم اما سنجش گند زد ...

تو خودتم تراز سیوی محسوب مشیا🤔🤔

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همشون ازاین دکترابکیان یا سهمیه دارن کنکورم دیگه چرت شده

واقعن‌..

من فقط به خود پزشکی علاقه داشتم و بعد بیوتکنولوژی 

پزشکی که نشد ولی اگر میتونستم برم واقعن با علاقه و عشق بهش میرفتم 

الان اکثرن دکتر آبکی‌ن بیسواد و پول پرست

🩵💙💙🩵
خوب میدونستم پیراپزشکی نمیارم گفتم بذار اینم تو انتخابام باشه🥲آخه من پارسال هم صد خودمو نذاشتم دلم ...

من سال اولم بود امسال 

منظورم اینکه ادبیات که برا انسانیه چطوری انتخاب کردیش

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

تو خودتم تراز سیوی محسوب مشیا🤔🤔

نه من اصلا نیومدم با تراز سیوی شرکت نکردم

اونا که با تراز سیوی اومدن کنکور فقط ثبت نام کردن نرفتن سرجلسه من رفتم سرجلسه حتی

«یارب مباد که گدا معتبر شود»«کاربری دست دو نفره»

من سال اولم بود امسال منظورم اینکه ادبیات که برا انسانیه چطوری انتخاب کردیش

رشتهای پیام نور و دانشگاه آزاد کاری به رشته دبیرستان نداره

منم تجربی بودم ولی همکلاسی هام رفتن حقوق آزاد

حسابداری و روانشناسی آزاد 

مدیریت پیام نور 

🩵💙💙🩵
نه من اصلا نیومدم با تراز سیوی شرکت نکردماونا که با تراز سیوی اومدن کنکور فقط ثبت نام کردن نرفتن سرج ...

تو اگه دوس داشتی میتونستی با تراز سالای قبلتم انتخاب رشته کنی 

اگه امسال پایین تر شده بودی اونا کمکت میکرد 

اخر چیکار کردی

رشتهای پیام نور و دانشگاه آزاد کاری به رشته دبیرستان ندارهمنم تجربی بودم ولی همکلاسی هام رفتن حقوق آ ...

اها 

که اینطور روانشناسی و مدیریتو میدونستم 

ادبیاتو نه

تو اگه دوس داشتی میتونستی با تراز سالای قبلتم انتخاب رشته کنی اگه امسال پایین تر شده بودی اونا کمکت ...

مشاورم گفت اینکار اشتباهه منم برحساب حرف اون انجام ندادم ولی قبول کن سنجش گند زد با این کاراش اصلا اماری که اعلام کردن شرکت کردن با امار کارنامه که صادر کردن زمین تا اسمونه

دست از کنکور کشیدم دارم کارای پیام نور میکنم برم حقوق بخونم  

مشاورم گفت اینکار اشتباهه منم برحساب حرف اون انجام ندادم ولی قبول کن سنجش گند زد با این کاراش اصلا ا ...

هعی 

کارخوبی میکنی پیام نورم خوبه

هعی کارخوبی میکنی پیام نورم خوبه

🫠

والا هنوز اول راهم دلم میخواد انصراف بدم اصلا نرم دانشگاه چیزی که اونا بلدن و میتونن کمک کنن من باید برم کشف کنم 

🫠والا هنوز اول راهم دلم میخواد انصراف بدم اصلا نرم دانشگاه چیزی که اونا بلدن و میتونن کمک کنن من با ...

بنظرم دلتو یکی کن 

اگر میبینی حقوق خوبه برو

2810