2777
2789
وای زشت ترین آدم رو زمین🤣🤣🤣خیلی بامزه بود😂😂تو مجردی هم تپل بودی یا نه

بخدا فامیلای شوهرم البته فامیلای تقریبا دورشون منو میدیدن نمیشناختن

تپل نبودم توپر و خوش هیکل بودم ۷۰ بودم با قد ۱۶۵ یهو شدم۱۰۰

الانم ۸۰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان یکساله زایمان کردم. کم کم لاغر شدم الان مثه قبل بارداریم شدم. فقط یکم پوست شکمم شل شده. اونم ...

من کلا حالت عادیم لاغر نیس...۷۵ کیلو بودم

الان ده کیلو اضافه کردم

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
بخدا فامیلای شوهرم البته فامیلای تقریبا دورشون منو میدیدن نمیشناختنتپل نبودم توپر و خوش هیکل بودم ۷۰ ...

خب هم هیکلای الان من بودی

پس منم مثل تو سرم میاد 😂😂😂😂

هعییی 

یکی به دادم برسه واویلا 

یه دل دارم هزار هزار تا سودا 🥲😪🤣

همه مشکل دارن ، همو درک کنیم ، ممنونم ♥️🌹

2805
خب هم هیکلای الان من بودیپس منم مثل تو سرم میاد 😂😂😂😂هعییی یکی به دادم برسه واویلا یه دل دارم هزا ...

تو بارداری تحت نظر دکتر تغذیه باش

البته اونقدرم تاثیر نداره چون تو بارداری دلت میخواد غذا بخوری هله هوله بخوری قابل کنترل نیست

بخدا فامیلای شوهرم البته فامیلای تقریبا دورشون منو میدیدن نمیشناختنتپل نبودم توپر و خوش هیکل بودم ۷۰ ...

واییییی منم خودمو کشتم تا وزنمو برسونم ۷۵ قدمم ۱۶۵...۸۵ کیلو بودم

الان باز ۸۵ کیلوام😐😂

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
خدانکنه بلا به دور🤣من برای دشمنمم نمیخوام🤣

من هرکی الان میبینمت میگه خووووشششششبحالت من هیکل تورو داشتم باشگاه نمیومدم

منم میگم اشتباهت همینه که تنبلی🤣بعد حالا بعد بچه دار شدن فک کنم همه پشت سرم بگن بدبخت بیچاره کاش کمکش میکردیم راه بره چاقالو خانم🙂💔🤣

همه مشکل دارن ، همو درک کنیم ، ممنونم ♥️🌹

گنی که بستی خیلی محکم و سفت بود ؟؟

نه اتفاقا دکترم گفت به حالت عادی ببند تنگش نکن که اذیتت کنه، همون حالت نگهدارندگیش باعث میشه شکم و رحم خودشو جمع کنه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

2810