2777
2789
عنوان

دلم واسه صبحانه شاهانه تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 36 پست
سلامت باشیمن بچه ها که کوچیک بودن براشون شبا کتاب قصه میخوندم بعدها که خوندن بلد شده بودن دلم برای ق ...

ای جانم😍

من خییییلی زیاد بچه دوست بودم و هستم اما پسرم خییییلی زیاد بازیگوشه.

الان سه چهار روزه تاتی تاتی میکنه به جرات قسم میخورم که هنوز ننشسته فقط زمان خوابش😂

من 3تا دارم 😁امسال یکی دوم و یکی پیش دبستانی، سومی هم گاهی خواب ازین روزاشون لذت ببر چشم بهم بزنی م ...

جدی میگی؟ 

من میگم برن مدرسه کلللی واسه خودم زمان میزارمو لذت میبرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا حفظش کنه یه وقت ناشکری نکنیراست میگی خسته میشی هم کارخونه هم آشپزی بچه داری واقعا سخته خسته نباش ...

نه خدانکنه ناشکری کنم.

اتفاقا پسرم خدا خواسته بوده و من هدیه از طرف خدا میدونم فوق العاده واسم عزیزه.

ممنون عزیزدلم همچنین😘😘

2805
ای جانم😍من خییییلی زیاد بچه دوست بودم و هستم اما پسرم خییییلی زیاد بازیگوشه.الان سه چهار روزه تاتی ...

الهی که سایه ت رو سرشون باشه

قشنگی زندگی به همین بالا پایینشه دیگه

تو بهترین دوران زندگیت هستی 

هر روز کلی خاطره از شیرین کاریاشون میبینی 

تا میتونی ازش لذت ببر

الهی که سایه ت رو سرشون باشهقشنگی زندگی به همین بالا پایینشه دیگهتو بهترین دوران زندگیت هستی هر روز ...

ممنون مهربون از دعای خیرت، همچنین عزیزم.

گاهی اوقات لذت میبرم گاهی اوقات عصبی میشم گاهی اوقات بی حوصله میشم گاهی اوقات ذوق میکنم

جدی میگی؟ من میگم برن مدرسه کلللی واسه خودم زمان میزارمو لذت میبرم

اره والا 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)