2777
2789
عنوان

یچیزی که فهمیدم رو بهتون میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا تجربه من میگه حتی کتاب رمان خواندن هم بهتر از نخواندن هست صد درصد کتابهای خوب خواندنش بهتره ...

دقیقا هم خودت رو جای طرف میزاری همدردی و درک احساسات دیگران اسون میشه برات فقط یکی از نکات مثبت رمان هست. خالا فلسفی و... باشه هم به کنار 

دقیقا هم خودت رو جای طرف میزاری همدردی و درک احساسات دیگران اسون میشه برات فقط یکی از نکات مثبت رمان ...

آره یکسری رمان ها رو واقعا دوست داشتم

برو و جایی که گریسته ای بخند///برو و روایت را عوض کن♡  

فقط چندتا کتاب خوب داریم؟

در ضمن من کتاب رو واسه اینکه نتیجه ای قراره داشته باشه نمیخونم بخاطر عشق و علاقه اس . تو زندگیمم نمیام تک به تک جمله های کتاب رو پیاده کنم.

احتمالا ولی شما منو یاد اونایی میندازی که میگن تا وقتی برات سودی نداره کاری نکن کتاب خوندن که مسئله ای واسه  منفعت نیست . اینم بزار پای نظر شخصی من

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

چند تا از کتابهای بد و خوبی که خوندی معرفی کن

کتاب خاصی رو اسم نمیبرم

ولی بدون کتابی که ته قفسه خاک میخوره به مراتب بهتر از کتابیه که اسمش همه جا هست!!

کتاب خاصی رو اسم نمیبرمولی بدون کتابی که ته قفسه خاک میخوره به مراتب بهتر از کتابیه که اسمش همه جا ه ...

حالا بگو 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
فقط چندتا کتاب خوب داریم؟در ضمن من کتاب رو واسه اینکه نتیجه ای قراره داشته باشه نمیخونم بخاطر عشق و ...

آره در برابر تعداد بیشماری کتاب منظورم از چند کتاب خوب یه درصدی از اونه

ولی خب هرکسی یه برداشتی داره

لحاظ کردم نظر شخصیه

شاید توی زندگی من ناکارآمد بودن

ممنونم نظرت قابل احترامه برام

وسط دعواتون دخترا از دی جی کالا ۴ تا کتاب سفارش دادم با مبلغ ۱۰۰ تومن خیلی ذوق دارم تا به دستم برسه ...

چه عالی خیلیم خوبههه

کلا سفارش ذوق داره مخصوصا کتاب از دی جی کالا 

بسته بندیش رو باز کردن خیلی می‌چسبه

چه عالی خیلیم خوبهههکلا سفارش ذوق داره مخصوصا کتاب از دی جی کالا بسته بندیش رو باز کردن خیلی می‌چسبه

اره دقیقا البته من از دیج ی کالا خیلی هاشون قبول ندارم فیک هستن یا اشتباهی میفرستن ولی خدایی کتاب هروقت گذفتم خوب بود

اخه بستگی داره چی هم بخونی

و چقدرم تو زندگیت پیادش کنی

و حتی نوع استفاده هم مهمه

مثلا کتاب شعر و ادبی و اینا صرفا شاید بتونه طبع هنری و نوشتن رو در تو شکوفا کنه

یا روی کلام و حرف زدنت تاثیر بزاره اگر بخوای از جملات استفاده کنی

ولی خب قبول دارم بعضی کتابا الکی اسم و رسم پیدا کردن و خیلی زردن

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
2810