2777
2789
عنوان

جاریم اومد پیش بچم اصن هیچ تبریکی نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 41 پست
سوال من اینهچه اهمیتی داره؟ چرا رفتارش و آنالیز میکنیول کن چه اهمیت دارهاز تبریک گفتن یا نگفتنش چیزی ...

نه چیزی کم نمیشه ازم. ولی باید بدونم ک اگه منظوری داره منم مث خودش رفتارکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جاری منم همینه خونه خریدن تبریک گفتم حامله بود مادرشوهر می‌گفت تبریک بگو بهش تبریک گفتم ولی ما هرکاری کنیم اگه تو جمع هم بگن نشنیده میگیره یا خودشو میگیره برام مهم نیست معلومه حسادت می‌کنه 

ببین بببخشید این جمله رو میگم

تشبیه نیست دور از جون 

مثاله

وقتی یه سگ گازت میگیره شمام گازش میگیری؟ 

همیشه هم قرار نیست مقابل به مثل کنیم که

رها کن کلا

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

شاید شعور نداره 

و به بلوغ اجتماعی و رفتاری نرسیده و چیزی هم از روابط اجتماعی بلد نیست 

وگرنه قدم نو رسیده را تبریک میگفت 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
من همش حس میکنم این حرفا شعاریه

باور. کن نیست

من خودم سه تا جاری دارم

ذره ای رو دور مقایسه چشم هم چشمی و... نیستم

ادم باید تموم تمرکزش رو خودش باشه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
😳

من خیلی ها رو دیدم که واسه طرف زن کم داده واسه خودشون دعوا راه میندازن که سکه بگیر و فلان.آدم اینطوری ناراحت میشه.گفتم شاید این خانم هم ناراحت بوده از قبل از شوهرش

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
2810